​Нацполіція Києва припинила діяльність двох наркопритонів на Троєщині

Під час санкціонованих обшуків у квартирах фігурантів правоохоронці вилучили наркотичні речовини, а також прекурсори та спеціальне обладнання для їх виготовлення. За скоєне їм загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


У ході реалізації оперативної інформації слідчими та працівниками карного розшуку відділу поліції №2 Деснянського управління поліції виявлено дві квартири на вулиці Миколи Закревського та Марини Цвєтаєвої, мешканці яких займаються виготовленням та вживанням наркотиків. Поліцейські перевірили інформацію та провели невідкладні слідчі дії у вказаних приміщеннях.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Дмитро Слюта, на момент санкціонованого обшуку у помешканнях перебували господарі – чоловік, 1984 року народження, та 31-річна жінка:

«У ході слідчих дій ми виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на амфетамін, речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс, а також електронні ваги, прекурсори та обладнання для виготовлення та вживання наркотиків. Заборонені речовини направлено на проведення експертного дослідження».

За даними фактами слідчим Деснянського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантам про підозру. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Окрім того, у рамках досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть усіх причетних осіб до цього злочину.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.