​Поліцейські Києва затримали осіб, які організували незаконний бізнес з надання сексуальних послуг

Співробітники управління міграційної поліції спільно зі слідчими Шевченківського управління поліції та за силової підтримки полку поліції особливого призначення № 1 викрили та затримали злочинну групу за організацію незаконної діяльності з надання сексуальних послуг шляхом експлуатації жінок, які знаходились у скрутному матеріальному становищі. До її складу входило вісім осіб – чоловіки та жінки від 18 до 54 років, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Як розповів начальник управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві Денис Дем’янюк, поліцейські встановили, що жінки обслуговували клієнтів в орендованих квартирах. Вартість таких «розваг» становила від 1500 до 5000 гривень:

«Проведено дев’ять обшуків за адресами надання сексуальних послуг та місцями мешкання фігурантів. У результаті вилучено зброю, 45 набоїв, поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, пакет з речовиною рослинного походження, грошові кошти в іноземній та національній валюті, мобільні телефони, комп’ютерне обладнання, банківські картки та чернетки. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз».

Чотирьох фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, щодо інших чотирьох збирається доказова база, аби притягнути їх до відповідальності. Відносно жінок, які займались проституцією, складено десять адміністративних протоколів за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – заняття проституцією.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України – сексуальна експлуатація, вчинена за попередньою змовою групою осіб, та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами. Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.