У Києві затримали наркозбувача, у якого вилучили «товару» на понад п’ять мільйонів гривень

Киянин налагодив «бізнес» з продажу наркотиків і психотропів. Своїм «клієнтам» він пропонував різні види заборонених речовин, які маскував у пакунки з під їжі та за передоплату відправляв службою таксі по всій столиці. Нині за вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна, повідомляє прес служба Нацполіції Києва.

Викрили наркодилера оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками кримінального аналізу та слідчими слідчого управління поліції Києва.

Поліцейські встановили, що наркобізнес налагодив 23-річний киянин. Для пошуку «клієнтів» він створив анонімний телеграм-канал, де пропонував до продажу різні види наркотиків і психотропів, серед яких: кокаїн, ЛСД, МДМА, амфетамін, канабіс та інші. Після отримання оплати фігурант маскував «товар» в упаковки з кормом для тварин та різні харчові продукти й відсилав за допомогою служби таксі у різні райони міста.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли він саме збирався відправити чергову партію заборонених речовин. У затриманого вилучили пакунки з кокаїном, мефедроном, МДМА, канабісом та псилоцибіновими грибами. А під час проведення обшуку його гаражу, який він обладнав під склад та фасувальний цех, поліцейські виявили ще три кілограми пігулок МДМА, кілограмові пакунки з кокаїном, амфетаміном та канабісом, понад сто марок ЛСД, майже 200 пігулок «Ксанакса», а також псилоцибінові гриби, мефедрон та прекурсори. Орієнтована вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад п’ять мільйонів гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури, повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наразі слідчі звернулися з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото kyiv.npu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сегодня ночь опять была неспокойная, противник пытался совершить массированный «шахедно»-ракетный удар по территории Украины

детальніше

Опитування

Чи вважаєте Ви Зеленського легітимним президентом після завершення терміну перебування на посаді?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.