У Києві затримали наркозбувача, у якого вилучили «товару» на понад п’ять мільйонів гривень

Киянин налагодив «бізнес» з продажу наркотиків і психотропів. Своїм «клієнтам» він пропонував різні види заборонених речовин, які маскував у пакунки з під їжі та за передоплату відправляв службою таксі по всій столиці. Нині за вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна, повідомляє прес служба Нацполіції Києва.

Викрили наркодилера оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками кримінального аналізу та слідчими слідчого управління поліції Києва.

Поліцейські встановили, що наркобізнес налагодив 23-річний киянин. Для пошуку «клієнтів» він створив анонімний телеграм-канал, де пропонував до продажу різні види наркотиків і психотропів, серед яких: кокаїн, ЛСД, МДМА, амфетамін, канабіс та інші. Після отримання оплати фігурант маскував «товар» в упаковки з кормом для тварин та різні харчові продукти й відсилав за допомогою служби таксі у різні райони міста.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли він саме збирався відправити чергову партію заборонених речовин. У затриманого вилучили пакунки з кокаїном, мефедроном, МДМА, канабісом та псилоцибіновими грибами. А під час проведення обшуку його гаражу, який він обладнав під склад та фасувальний цех, поліцейські виявили ще три кілограми пігулок МДМА, кілограмові пакунки з кокаїном, амфетаміном та канабісом, понад сто марок ЛСД, майже 200 пігулок «Ксанакса», а також псилоцибінові гриби, мефедрон та прекурсори. Орієнтована вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад п’ять мільйонів гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури, повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наразі слідчі звернулися з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото kyiv.npu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ночь была неспокойная, враг атаковал ракетами и «шахедами» территорию Украины, всего было применено 31 средство воздушного нападения

детальніше

Опитування

Чи вважаєте Ви Зеленського легітимним президентом після завершення терміну перебування на посаді?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.