​У Солом’янському районі столичні правоохоронці затримали наркозбувача


Працівники поліції затримали чоловіка під час збуту чергової партії забороненої речовини. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років за ґратами з конфіскацією майна.

Як повідомляє прес служба Нацполіції Києва, у ході відпрацювання оперативної інформації співробітники управління карного розшуку столичного главку поліції спільно з працівниками Солом’янського управління поліції затримали 25-річного місцевого мешканця, який займався розповсюдженням наркотичних засобів.

Поліцейські виявили у зловмисника два пакунки з канабісом, а під час невідкладного обшуку за місцем його проживання ще декілька пакунків з наркотиком, електронні ваги, зіп-пакети й інші речові докази. Все вилучене направлено на експертизу, а збувача затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів у великих розмірах. До суду направлено клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото kyiv.npu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сегодня ночь опять была неспокойная, противник пытался совершить массированный «шахедно»-ракетный удар по территории Украины

детальніше

Опитування

Чи вважаєте Ви Зеленського легітимним президентом після завершення терміну перебування на посаді?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.