​Ракетна атака на Київ - кількість загиблих і поранених зростає


Унаслідок масованої ракетної атаки на Київ у понеділок, 8 липня, девʼятеро людей загинули і щонайменше 23 людини постраждали. Станом на 12:40 відомо про девʼять загиблих та 23 поранених. Зафіксовані руйнування та пошкодження цивільної інфраструктури у 7 районах столиці.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством.

Повідомляється, що збройні сили рф здійснили повітряну атаку різними видами ракет по Україні і, зокрема, по Києву.

Дані щодо руйнувань:

- у Шевченківському районі зруйновано частину дитячої лікарні Охмадит;

- у Голосіївському - пошкоджено будівлю дитячого садка та житлового будинку, горять автомобілі;

- у Солом’янському районі пошкоджено офісну будівлю;

- у Дніпровському - горять уламки в житловій забудові;

- у Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;

-у Святошинському районі горять уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств;

- у Деснянському районі - займання будинку.

Мер Києва повідомив, що двоє чоловіків, постраждалих від сьогоднішньої атаки, які були госпіталізовані, померли в лікарні.

«Унаслідок ракетного удару в столиці вже 10 загиблих і 35 постраждалих», - ідеться в повідомленні, опублікованому о 13.16.

Зруйнований корпус лікарні Охматдит. Фото ДСНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 5 жовтня розповів про наступні воєнні ситуації:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.