Брати Клички обов’язково боксуватимуть в Україні

klichko bros

 
Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко переконаний, що разом з братом Володимиром вони обов’язково знайдуть гідних суперників, з якими боксуватимуть у Києві. 


Про це Кличко заявив під час прес-конференції в Москві, повідомляє прес-служба «УДАРу».

«Ми вже боксували в Україні і ще будемо боксувати в Україні. Я можу Вам це пообіцяти. У цьому напрямку ми працюємо», – сказав Кличко.

Пояснюючи, чому бій 8 серпня відбудеться саме в московському СК «Олімпійський», Кличко розповів, що з приводу місця проведення поєдинку йому надходили різні пропозиції: з Нью-Йорку, Лос-Анджелесу, Берну, Лондону, Берліну, Гамбургу.

Втім, найбільш цікаві умови запропонувала Москва. До того ж, переконаний Кличко, багато українців, які захочуть подивитися бій у Москві, зможуть це зробити, адже їм не потрібно відкривати візи і достатньо сісти у потяг, літак або автомобіль. «Я впевнений, що в «Олімпійському» буде велика кількість моїх земляків, які приїдуть підтримати мене з різних міст України», – сказав Віталій.

Крім того, він розповів, що його підготовка пройшла без проблем і він перебуває в прекрасній формі. «Страху перед суперником я не маю», – наголосив він і зазначив: зробить все від нього залежне, аби довести, що по праву володіє одним із найпрестижніших титулів у суперважкій вазі, яким раніше володіли Леннокс Люїс, Майкл Тайсон і великий Мохаммед Алі. «Я зроблю все для того, щоб цей титул залишився у мене», – наголосив Кличко, додавши, що 8 вересня всі бажаючі зможуть побачити унікальне спортивне шоу.

Окрім того, він зауважив, що багато хто ставиться до його супротивника Чарра як до боксера, який не має великого досвіду, але він є спортсменом, який представляє нове покоління бійців.

«Як чемпіон світу я не можу собі дозволити боксувати проти будь-кого. Ми обрали одного з найсильніших суперників, того, хто перебуває в першій десятці світового рейтингу. Чарр – молодий, агресивний, сильний, і я впевнений, що цей поєдинок сподобається всім тим, хто давно спостерігає за боксом, за найважливішою його складовою – важкою вагою», – сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, 3 вересня Кличко і Чарр прибули до Москви, де 8 вересня в спортивному комплексі «Олімпійський» відбудеться боксерський бій за звання чемпіона світу. За подіями на рингу стежитимуть 30 тисяч глядачів в «Олімпійському», а також телеглядачі зі 150 країн світу, для яких буде організована ТВ-трансляція.



Коментарі

  +0 #1 Donetckiy 4 сент. 2012 г., 18:11:48
А почему все таки не в Киеве? Какая движуха бы была! Все в красных тонах партии "Удар", 80 тыс. болельщиков штурмом бы за раз взяли бы Киев!!!!!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.