​WikiLeaks повідомив, що Ассанжа позбавили доступу до Інтернету

Засновник порталу WikiLeaks Джуліан Ассанж, який вже кілька років переховується в посольстві Еквадору в Лондоні, навмисне позбавлений доступу до Інтернету «державним органом». Про це йдеться в заяві WikiLeaks у Twitter. У WikiLeaks заявляють, що застосовуються «плани дії в надзвичайній ситуації», повідомляє «Голос Америки».


Коментарів державних органів поки що немає. Немає і незалежних підтверджень про проблеми Ассанжа з доступом до Інтернету.

У вересні цього року апеляційний суд Швеції підтвердив ордер на арешт засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа у зв’язку з підозрами в сексуальних злочинах.

45-річний австралійський хакер уникнув екстрадиції до Швеції, сховавшись у 2012 році від кримінального переслідування в посольстві Еквадору в Лондоні, де перебуває досі.

WikiLeaks останніми днями публікує документи, пов’язані з передвиборчою кампанією в США.

Джуліан Ассанж раніше заявляв, що у WikiLeaks є документи, які можуть «вплинути» на хід кампанії. Штаб кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон стверджує, що WikiLeaks отримує документи від російських хакерів, пов’язаних зі спецслужбами, які зламують американські сервери з метою вплинути на хід виборів.

Американські спецслужби прямо звинувачують росію в кібератаках. Ассанж стверджує, що сайт WikiLeaks ніяк не пов’язаний з російськими спецслужбами.

Джуліан Ассанж. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.