​У США мають беззаперечні докази, що путін особисто причетний до втручання у вибори в США

Представники американської розвідки «з високою мірою впевненості» прийшли до висновку, що президент росії володимир путін був особисто причетний до таємної російської кампанії втручання в хід президентських виборів в США. Про це повідомила телекомпанія NBC, передає «Голос Америки».


Посилаючись на неназвані високопоставлені джерела в американській розвідці, телекомпанія заявила, що, згідно з новою інформацією, путін особисто віддавав вказівки про організацію витоку та використання матеріалів, отриманих в результаті зламу комп'ютерних систем Демократичної партії.

Телекомпанія зазначає, що інформація надійшла від дипломатичних джерел і агентів, що працюють на союзників США.

путін переслідував відразу кілька цілей, повідомило NBC News високопоставлене джерело в розвідці.

Те, що починалося, як «вендета» проти Гілларі Клінтон, перейшло в спроби продемонструвати корупцію в американській політиці і «відколоти ключових американських союзників, створивши імідж, що інші країни більше не можуть покладатися на США як на надійного глобального лідера», - заявило джерело.

У кінцевому підсумку, як зазначає NBC, ЦРУ прийшло до висновку, що російський уряд домагався обрання Дональда Трампа.

ФБР та інші відомства не цілком погоджуються з таким висновком, але мало хто з офіційних осіб буде заперечувати, що мета російської операції полягала в завданні шкоди кандидатурі Клінтон через витік компрометуючого електронного листування, що стосується демократів, вказала телекомпанія.

Як повідомляє NBC, найновіша інформація дозволяє зробити набагато глибші висновки, ніж та інформація, на яку США покладалися в жовтні, коли 17 розвідувальних відомств підписали заяву, в якій пов’язали атаку на Національний комітет Демократичної партії з росією.

У тій заяві йшлося, що «тільки найвисокопоставлені офіційні особи росії могли санкціонувати таку діяльність».

Тепер США мають у своєму розпорядженні надійну інформацію, яка пов'язує путіна з цією операцією, повідомила телекомпанія. Фраза «з високою мірою впевненості», яку використовують представники розвідки, має на увазі, що наявні у них дані є практично безперечними, - зазначає NBC.

Фото ukrainian.voanews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.