​Трамп бореться за рейтинг? - пожертвував свою зарплату Службі національних парків США

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер під час щоденного брифінгу передав міністру внутрішніх справ США Раяну Зінкі чек на суму $78,333.32 – що є зарплатою президента Трампа за перший квартал 2017 року, повідомляє «Голос Америки».


Ставши президентом, бізнесмен-мільярдер Дональд Трамп пообіцяв відмовитися від президентської зарплати. Свій заробіток президент США вирішив пожертвувати на потреби Служби національних парків. Як правило, за пожертви американські платники податків отримують можливість знизити своє податкове навантаження.

Такий подарунок Службі національних парків може стати спробою примирення. У Трампа склалися непрості відносини зі Службою парків через твіти відомства, у яких повідомлялося, що значно менше людей прийшло на інавгурацію Дональда Трампа в порівнянні з інавгурацією Барака Обами.

Служба національних парків входить в структуру Міністерства внутрішніх справ США - відомства, чий бюджет Трамп запропонував скоротити на більш ніж мільярд доларів.

Благодійність Трампа не заспокоїла критиків політики президента в сфері охорони навколишнього середовища. Некомерційна організація The Sierra Club, що займається питаннями охорони природи, назвала цей крок «трюком».

«Якщо Дональд Трамп дійсно хоче допомогти нашим паркам, він повинен перестати намагатися урізати їх бюджет до історично низького рівня», - заявили в організації.

Раян Зінкі сказав, що «в захваті» від рішення президента передати ці кошти агентству при його міністерстві. За його словами, гроші підуть на фінансування проектів збереження 25-ти полів битв часів Громадянської війни, які довгий час відкладалися. Для завершення цих проектів потрібно 229 мільйонів доларів.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.