​Трамп обирає адвоката для захисту від розслідування зв’язків з росією

Президент США Дональд Трамп заявив у суботу, що вашингтонський адвокат Тай Кобб працюватиме як спеціальний радник, і джерела, знайомі з Коббом, заявили, що Кобб займатиметься відповіддю Білого дому на розслідування, пов’язані з росією, повідомляє «Голос Америки».


Очікується, що Кобб, партнер юридичної компанії Hogan Lovells у Вашингтоні, буде посередником між Білим домом та Конгресом, а також зовнішніми адвокатами, поки тривають розслідування зв’язків виборчої кампанії Трампа з росією.

Федеральний спеціальний радник та кілька комісій Конгресу розслідують звинувачення американських розвідувальних агенцій, за якими росія втручалася в президентські вибори в США у 2016 році, та потенційні зв’язки між російськими чиновниками та кампанією Трампа.

москва заперечує будь-які втручання, і президент заперечує будь-яку змову.

Останньою людиною, яка займала подібну посаду до Кобба, був юрист Еммет Флад, який працював в адміністрації Джорджа Буша, щоб відповідати на запити Конгресу.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.