​В адміністрації Трампа гадають, яку підтримку надавати Україні

Радник президента США з національної безпеки Герберт Реймонд Макмастер в інтерв'ю американському телеканалу MSNBC розповів, як США підтримують Україну, та заявив, що ситуація з росією є «небезпечною», повідомляє «Голос Америки».


«Що президент просив нас зробити - і що робить Державний секретар, - це боротися з дестабілізуючою поведінкою росії, коли це зачіпає наші інтереси, вживати заходів для запобігання будь-якої ескалації конфліктів або чогось, що може призвести до конфронтації», - заявив Макмастер. Він додав, що президент США також попросив шукати сфери для співпраці з росією.

Говорячи про підтримку України, Макмастер заявив: «Ми надаємо підтримку Україні. Багато чого полягає у тому, яка саме підтримка їм необхідна, щоб запобігти подальшому вторгненню на їхню територію, щоб запобігти будь-яким агресивним або наступальним діям проти решти території України». Я думаю, що варто поговорити про оборонні можливості: чи Україна бажає/потребує, з оглядом на ситуацію там, більших оборонних спроможностей. Це одна з тих речей, на які ми дивимося - яку форму підтримки Україна потребує, що відповідає нашим інтересам та бажанням усіх забезпечити, щоб росія не робила подальших дестабілізуючих або наступальних дій, які могли б призвести до набагато більш широкого конфлікту».

Макмастер назвав ситуацію з росією «небезпечною». «Сутність режиму росії - це одна людина, чи не так?» - сказав Макмастер, відповідаючи на запитання щодо природи російського режиму.

Герберт Макмастер. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.