​У своєму новорічному повідомленні Моґеріні жодного разу не згадала про російську агресію

«Федеріка Моґеріні назвала 12 пріоритетів на 2018 рік. Нуль згадок про росію, яка провадить єдину наявну війну в Європі. Чому голова з дипломатії та безпеки ЄС це ігнорує? Більше 10 000 загиблих українців не достатньо?» - обурився Якуб Янда з празького аналітичного центру Європейських цінностей, повідомляє «Голос Америки».


У своєму новорічному повідомленні, високий представник ЄС із зовнішньої політики та безпеки Федеріка Моґеріні зазначає: «Це був складний рік, однак, як і в інших, в 2017 були гарні моменти і події, яких ми досягли, доклавши багато зусиль, енергії та завдяки командній роботі.

У перший день нового року я хотіла би перерахувати дванадцять речей, які я беру з собою до нового року з року, який щойно завершився. Дванадцять особливих моментів мого 2017», - йдеться в заяві.

Серед важливих досягнень Моґеріні наголосила на лібералізації візового режиму з Україною.

Вона згадала про проведення саміту в Брюсселі з шістьма східноєвропейськими партнерами – Україною, Грузією, Молдовою, Вірменією, Азербайджаном та Білоруссю.

Серед цих подій, Моґеріні відзначила роботу з більшого об’єднання ЄС, зусилля в Африці, на Балканах, в Ірану, а також стосовно Єрусалиму.

Однак, про російську агресію в Україні не йшлося.

Федеріка Моґеріні. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.