​Міністр фінансів США пообіцяв запровадити нові санкції проти росії

Стів Мнучин відреагував на обурення законодавців США рішенням адміністрації Трампа не запроваджувати нових санкцій проти росії. Міністр фінансів США Стів Мнучин у вівторок заявив, що адміністрація Трампа запровадить фінансові санкції на цілу низку російських багатіїв, незважаючи на те, що президент відмовився це зробити до встановленого Конгресом терміну, повідомляє «Голос Америки».


Виступаючи на слуханнях у Сенатському комітету з банківських справ, Мнучина піддали гострій критиці як республіканці, так і демократи з приводу рішення адміністрації не запровадити санкції, згідно з вимогою, до 29 січня.

«Це не слід тлумачити, що, мовляв, ми не будемо накладати санкції на фігурантів тієї доповіді», - сказав Мнучин під час слухань.

Він додав, що оприлюднений у понеділок список підозрюваних осіб, які фінансують політичну діяльність російського уряду, не має на меті замінити фінансові обмеження, що їх вимагає Конгрес в ухваленому минулого року законодавстві.

Мнучин намагався заспокоїти обурених рішенням адміністрації сенаторів, запевняючи їх, що «ця доповідь призведе до нових санкцій» і що вони будуть запроваджені вже «протягом двох-трьох місяців».

Стів Мнучин. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.