​В останній свій термін сенатор Маккейн вирішив вільно казати все, що має на думці

Сенатор Джон Маккейн, який бореться з раком мозку, написав у своїй книзі про те, що його теперішній термін на посаді сенатора буде його останнім і тому він є більш вільним у висловлюванні своїх думок про поточний політичний клімат, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на видання The New York Post.

«Це – мій останній термін. Навіть якщо я в цьому собі не зізнавався перед цим літом, то діагноз раку в четвертій стадії є різким переконанням в цьому», - написав він у книзі «Невгамовна хвиля» (Restless Wave), витримки з якої в понеділок опублікували в Apple News.


«Я більш вільний, ніж мої колеги, які знову постануть перед виборцями. Я можу говорити те, що думаю, незважаючи на можливі наслідки. Можу, не хвилюючись, голосувати так, як підказує сумління», - пише Маккейн.

Маккейн зневажливо відгукувався про президента Трампа, який колись насміявся з нього, заявивши, що республіканець з Аризони не є героєм, так як його було захоплено в полон після того, як його літак було збито над В’єтнамом. «Мені подобаються люди, яких не захоплювали в полон», - сказав Трамп в липні 2015 року.

«Він не вирізняє дії нашого уряду від злочинів деспотій, - написав Маккейн про Трампа. - Я хотів би, щоб ми відновили почуття того, що нас об'єднує, а не того, що робить нас різними», - наголосив він.

«Ми є громадянами республіки, заснованої на спільних ідеях, створених у новому світі на заміну племінній ворожнечі, яка розривала старий світ, - пише політик. - Навіть у часи політичної нестабільності ми поділяємо спільну почесну спадщину і відповідаємо за те, щоб її прийняти».

81-річний Маккейн минулого літа повідомив, що має рак мозку і з того часу проходить курс лікування. У книзі Маккейн цитує свого героя Роберта Джордана з книги «За ким дзвонить дзвін»: «Світ є чудовим місцем, вартим, щоб за нього боротись і я б не хотів його полишати».

«І я також, - пише Маккейн. - Я б не хотів його полишати. У мене немає скарг. Жодної. Це була ще та подорож. Я знав великі пристрасті, бачив дивовижні речі, воював і допомагав створити мир. Я здобув невелике місце для себе в Американській історії та історії свого часу».

Джон Маккейн. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.