​Експерт почув погрозу тотальної війни проти України у словах путіна

Відомий дослідник крайніх правих рухів у Європі та їхніх зв'язків із кремлем Антон Шеховцов побачив погрозу тотальної війни росії проти України у словах путіна під час прямої лінії із росіянами. У четвер Путін заявив, що наступ української армії на Донбасі під час чемпіонату світу з футболу мав би «важкі наслідки» для українського державності, повідомляє «Голос Америки».


«Я вважаю, що він мав на увазі тотальну війну проти України», - прокоментував слова путіна Шеховцов, дослідник Institute for Human Sciences у Відні, Австрія.

У ході прямої лінії з громадянами росії володимир путін отримав дзвінок від російського письменника Захара Прілєпіна, який вже тривалий час обіймає офіційні посади у т. з. ДНР.

«У нас є тут відчуття, що українська армія використає чемпіонат світу з футболу та розпочне активні бойові дії наступальні», — сказав Прілєпін і попросив путіна прокоментувати ситуацію.

У відповідь, як повідомляє РБК, путін висловив сподівання, що «до таких провокацій не дійде».

«А якщо це станеться, вважаю, що це матиме дуже важкі наслідки для української державності загалом, - заявив путін, - Ще раз хочу підкреслити: розраховую, що нічого подібного не станеться», - додав путін.

Коментуючи слова президента росії, кореспондент видання The Economist у москві Ноа Снайдер звернув увагу на те, що дана теорія вже тривалий час обговорюється у росії.

«Теорія, що Україна організує «провокацію» на Донбасі під час Чемпіонату світу - яку щойно прокоментував путін - останніми тижнями часто лунає у москві. На певному рівні схоже, що росія очікує її. На фоні зростання кількості порушень на контактній лінії на Донбасі, простір для прорахунків величезний», - твітує Снайдер.

Натомість коментатор Леонід Рагозін побачив у словах путіна чергове визнання факту підтримки москвою т. з. «республік».

«Ну точно! Бо сепаратисти настільки сильні та численні, що можуть реально становити загрозу українській державності без допомоги російських збройних сил, які, як твердить путін, ніколи не брали участі у конфлікті, хоча докази вказують на протилежне», - пише Рагозін.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.