​Трамп хоче, щоб санкції проти Північної Кореї наразі продовжувалися

Президент Дональд Трамп повідомив, що США хочуть, щоб санкції проти Північної Кореї наразі продовжувалися. Про це він заявив на зустрічі з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном. На зустрічі в Овальному кабінеті з лідером Південної Кореї у четвер Трамп заявив, що вважає, що санкції, які застосовуються, щоб тиснути на Кім Чен Ина, щоб він відмовився від своєї програми ядерної зброї, перебувають на рівні, який є «справедливим», повідомляє «Голос Америки».


Це перша зустріч президента Південної Кореї Мун Чже Іна з Трампом після невдалого саміту Трампа з Кімом у В'єтнамі в лютому.

Мун виступає як посередник для вирішення ядерного протистояння. Він наполегливо працював, щоб сприяти поліпшенню відносин між Північчю і Півднем і не хоче бачити згортання ядерних переговорів.

Трамп стверджує, що США хочуть, щоб санкції зберігались.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.