​Проти військового втручання США у Венесуелу виступили популярні американські політики-демократи

Низка популярних американських політиків-демократів виступили проти ідеї військового втручання США у події у Венесуелі, де режим Мадуро протистоїть опозиції, до якої днями приєдналась частина військових, повідомляє «Голос Америки».


«Венесуелі потрібні вільні та чесні вибори, а не одностороннє військове вторгнення США без будь-якого плану дій та стратегії виходу. Наші військові заслуговують на президента, який запровадить високий та чіткий стандарт використання військової сили»,- заявив популярний політик-демократ Піт Бутиджидж, який братиме участь у боротьбі за номінацію від Демократичної партії США на виборах президента у 2020-му році.

«Як і у випадку минулих інтервенцій, тих, хто протистоїть війні, називають прихильниками диктаторів та ненависниками «свободи». Ми це вже бачили в Іраку. У Венесуелі напружена ситуація, а адміністрація Трампа її погіршує. Ми маємо підтримувати дипломатію, а не війну», - заявила популярна конгресвумен-демократ Ільхан Омар.

У середу державний секретар США Майк Помпео заявив, що США готові застосувати військову силу, щоб покінчити із заворушеннями у Венесуелі.

«Військові дії можливі. Якщо це необхідно, США до цього вдадуться», - заявив Помпео в інтерв'ю Fox Business Network. При цьому від додав, що США надають перевагу мирній передачі влади у Венесуелі.

Проти використання військових США у Венесуелі виступила і конгресвумен від Демократичної партії Тулсі Габбард.

«Неоконсерватори, неоліберали та мейнстрімні ЗМІ - всі озвучують той самий сценарій: Війна, війна, війна!!! Про Трампа у ЗМІ позитив лише, якщо він погрожує війною, або веде бойові дії. Сьогодні Венесуела. Завтра Іран? Куба? Хто наступний? Не дивно, що Північна Корея не відмовляється від ядерної зброї», - твітує Габбард.

Адміністрація Трампа звинувачує москву у підтримці лідера Венесуели Ніколаса Мадуро у протистоянні з лідером опозиції Хуаном Гуайдо, якого Вашингтон називає легітимним лідером країни.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.