​Кандидат у президенти США від демократів, у разі обрання, пообіцяв розповісти все про прибульців

Популярний кандидат у президенти США від Демократичної партії сенатор Берні Сандерс у ході інтерв'ю пообіцяв, у разі обрання на посаду, поділиться із американцями усім обсягом інформації про прибульців. Відповідну пропозицію Сандерс озвучив під час появи на популярному у США подкасті комедіанта та ведучого бійцівських шоу UFC Джо Рогана. Відповідно до опитувань, Сандерс є один із найбільш популярних претендентів на номінацію Демократичної партії США на президентські вибори 2020-го року, повідомляє «Голос Америки».


Відповідаючи на запитання ведучого, Сандерс заявив, що у разі обрання президентом, з'явиться на шоу знову, щоб повідомити про інформацію, доступ до якої отримає.

Загалом інтерв'ю, яке тривало понад годину, надало Сандерсу можливість розлого розкрити свою позицію з приводу таких питань, як доступ до охорони здоров'я для американців та ін. Сандерс також висловив жаль з приводу того, що формат президентських дебатів Демократичної партії не дає кандидатам розкрити зміст їх програм та позицій.

Один із слухачів подкасту висловив захоплення з приводу того, що «отримує найбільш інформативні, придатні для сприяння інтерв'ю з кандидатами з подкасту, який веде комедіант».

У ході подкасту Сандерс заявив, що у разі обрання його уряд не буде складатись з мільярдерів, а міститиме «представників робочого класу, профспілок».

Берні Сандерс. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.