​Трамп заявив, що не знає Вільяма Тейлора і назвав його представником внутрішньопартійної опозиції до себе

Президент США Дональд Трамп назвав голову дипломатичної місії США в Україні Вільяма Тейлора представником опозиції до себе всередині Республіканської партії. Трамп також, як видається, висловив жаль з приводу того, що опозиційно налаштовані до нього республіканці отримують роботу в адміністрації США, пише «Голос Америки».


Напередодні у своїх свідченнях перед Конгресом Вільям Тейлор заявив: адміністрація Трампа хотіла, щоб Володимир Зеленський публічно заявив про початок розслідування щодо буцімто втручання України у вибори президента США 2016 року та щодо компанії Burisma, в якій працював син тодішнього віце-президента США Джо Байдена. Як відомо, Байден вимагав відставки генпрокурора Шокіна, який пізніше заявив, що відставка була зумовлена нібито розслідуванням щодо Burisma.

У ході свідчень у Конгресі Тейлор заявив, що виконання вимог Трампа розглядалось адміністрацією США, як передумова відновлення замороженої підтримки Україні. Демократи заявляють, що Трамп тиснув на уряд України, бо початок розслідування щодо Байдена підвищив би його шанси переобратись президентом у 2020 році. Розслідування щодо початку процедури імпічменту Трампа стосується його спілкування з президентом України Зеленським та буцімто вимог Трампа провести розслідування в Україні саме з метою зашкодити Джо Байдену.

Після заяв Тейлора Трамп написав у Twitter, що Тейлор належить до кола так званих «непримиренних опонентів Трампа» (Never Trumper Diplomat Bill Taylor - англ.) - республіканців, які виступають проти президента США.

В іншому твіті президент США також висловив жаль з приводу того, що республіканці з кола «непримиренних опонентів Трампа» отримують посади в адміністрації США.

«Було би чудово, якби люди в адміністрації Трампа, які (сподіваюсь!) бажають якнайкращого, припинили би наймати принципових противників Трампа, які ще гірші за нероб-демократів. Нічого хорошого з ними не буває», - заявив Трамп.

Вільям Тейлор. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.