​Трамп пояснив, що розслідування щодо імпічменту є «шахрайством», бо демократи нездатні виграти вибори

Президент США Дональд Трамп у п'ятницю заявив, що розслідування щодо імпічменту, яке ведуть законодавці від Демократичної парті у Конгресі, є «шахрайством», а демократи нездатні виграти вибори, повідомляє «Голос Америки».


«Ціную підтримку сенатора Ліндсі Грема та лідера республіканської меншості у Сенаті Мітча Макконнелла та їх чудових колег по Республіканській партії, яка виявилась у формі резолюції із засудженням нероб-демократів за їх розслідування щодо Імпічменту, полювання на відьом, яке демократи ведуть у підвалі Капітолію! Вони не здатні виграти на виборчій дільниці. Їх шахрайство, яке триває останні 3 роки, продовжується. Але хороші новини полягають у тому, що американці знають, що відбувається, і це буде знову доведено у день виборів 3-го листопада, 2020-го року!», - відзначив Трамп у Twitter.

Напередодні сенатор-республіканець Ліндсі Грем представив у Сенаті резолюцію із осудом розслідування Демократів щодо початку процедури імпічменту президента США.

Резолюція закидає демократам порушення встановлених норм та «винайдення нового набору несправедливих, заангажованих правил, які застосовуються лише до цього президента».

Резолюція закликає Палату представників негайно провести формальне голосування щодо початку процедури розслідування щодо імпічменту; гарантувати президенту США право на дотримання встановленого процесу, здатність відповісти тим, хто його звинувачує, представити власних свідків, та знати, у чому його звинувачують.

Резолюція також закликає Палату представників Конгресу США «надати членам (республіканської меншості) можливість брати участь в усіх заходах та мати рівне право виписувати офіційні виклики свідкам та здійснювати інші обов’язкові до виконання заходи», - йдеться у документі.

Законодавці-демократи ведуть розслідування щодо початку процедури імпічменту президента США. Відправною точкою процесу стали звинувачення на адресу Трампа у тому, що він використовував тиск, щоб примусити уряд України ініціювати розслідування, яке б самим своїм існуванням могло завдати шкоди конкуренту Трампа на виборах президента США 2020, екс-віце-президенту США Джо Байдену.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.