​Трамп погіршив міжнародний імідж США - опитування

За даними опитування, проведеного американською компанією Pew Research Center серед 40 тисяч жителів 37 країн світу, президент США Дональд Трамп після вступу на посаду завдав серйозної шкоди міжнародному іміджу своєї країни. За результатами іншого опитування, проведеного ще в період президентства Барака Обами, 64 відсотки респондентів заявили, що президент США в цілому проводить в світі правильний політичний курс. Але після вступу на посаду Трампа цей показник знизився до 22 відсотків, повідомляє інформагентство «Анадолу».


За підсумками дослідження, якщо Обамі не довіряли 23 відсотки опитаних, то Трампу - 74 відсотки.

Недовіра до президента Трампа позначилася і на міжнародному іміджі США. У період президентства Обами 64 відсотки опитаних позитивно оцінили дії США, в період Трампа - тільки 49 відсотків.

Жителі країн Європи і Азії, які є близькими союзниками США, більше за інших втратили довіру до господаря Білого дому. У Німеччині довіра до президента США впала з 86 до 11 відсотків, у Франції - з 84 до 14 відсотків, у Великобританії - з 79 до 22 відсотків, в Канаді - з 83 до 22 відсотків.

У Туреччині за часів Обами президентові США довіряли 45 відсотків опитаних, але в даний час цей показник знизився до 11 відсотків.

У росії показник довіри до президента США традиційно знаходився на низькому рівні (11 відсотків при Обамі), але в період Трампа він виріс до 53 відсотків.

Аналогічна картина спостерігається в Ізраїлі. При Обамі 49 відсотків респондентів довіряли зовнішній політиці президента США, при Трампі цей показник виріс до 56 відсотків.

У ході опитування респондентів попросили назвати позитивні і негативні риси Трампа.

75 відсотків опитаних охарактеризували Трампа як «зарозумілий», 65 відсотків - «нетолерантний», 62 відсотки - «небезпечний». При цьому 55 відсотків респондентів вважають його «сильним лідером», 39 відсотків - «харизматичним». І тільки 28 відсотків опитаних впевнені в тому, що Трамп має досить здібностей для виконання обов'язків президента.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.