​Трамп назвав слухання у Конгресі «судилищем», а імпічмент - фальсифікованим

Президент США Дональд Трамп заявив, що дивився деякі фрагменти слухань у рамках розслідування щодо імпічменту, і назвав їх ганьбою, зазначивши, однак, що американці повинні скласти власну думку про покази свідків. У Twitter Білий дім поширив коментар президента США, у якому той заявив, що Демократинча партія використовує фальсифікований імпічмент для отримання політичних дивідендів, повідомляє «Голос Америки».


«Це судилише (kangaroo court - англ.), яке очолює дрібний пройдисвіт Шифф. Нам не дозволено мати адвокатів, власних свідків, але я подивився частину і бачу, що республіканці на коні, вони прекрасно працюють там, бо це - оборудка, велика оборудка. Вони (Демократична партія - прим. ГА) роблять щось, що вважали неможливими і чого не бажали батьки-засновники США, вони використовують цей фальсифікований імпічмент для отримання політичних дивідендів. Вони намагаються нашкодити Республіканській партії, нашкодити президенту США, але вони домагаються протилежного ефекту. Ви ж бачили опитування - я маю найбільший рівень підтримки за весь час. На телебаченні про це не почуєш, бо ЗМІ та демократи це одне і те саме. Ну що вже поробиш», - заявив президент США.

Раніше Трамп піддав критиці у Twitter свідків, які виступають перед американськими законодавцями у вівторок - експерта по Україні в Раді з національної безпеки підполковника Александера Віндмана і помічницю віце-президента Майка Пенса Дженніфер Вільямс. Виступаючи у вівторок в Білому домі, Трамп сказав журналістам, що зовсім не знає Віндмана.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.