​Юридичний комітет може проголосувати статті імпічменту вже цього тижня - Надлер

Голова Юридичного комітету Палати представників Джерольд Надлер заявив у неділю, що пункти звинувачення проти президента Дональда Трампа в рамках процедури імпічменту знаходяться в процесі розробки і комітет може провести голосування вже в найближчий тиждень, повідомляє «Голос Америки».


Виступаючи в програмі «Положення в країні» на каналі CNN, Надлер сказав, що комітету «потрібно багато взяти до уваги» при формулюванні звинувачень проти президента. «Різні люди пишуть можливі варіанти, - сказав він, - але справа в тому, що ми приймемо рішення про те, наскільки широкими мають бути пункти звинувачення, що вони повинні містити, які формулювання, тільки після завтрашніх слухань».

У понеділок юридичний комітет проведе публічні слухання з розгляду свідчень, зібраних у ході розслідування щодо прохання Трампа до України розслідувати діяльність колишнього віце-президента Джо Байдена - провідного потенційного кандидата в президенти від Демократичної партії на виборах 2020 року.

Законодавці-демократи на вихідних вивчали інформацію, отриману від Комітету Палати представників з розвідки і експертів з конституційного законодавства, які давали свідчення в Конгресі в середу.

Також демократи повинні вирішити, чи включити до пунктів звинувачення пункт про перешкоджання з боку президента Трампа правосуддю в рамках розслідування спецпрокурора Мюллера щодо втручання росії у вибори 2016.

На питання ведучої, чи буде це звинувачення включене, Надлер попросив не робити висновків. «Це частина моделі поганої поведінки, що підкреслює гостру потребу вирішити цю проблему, щоб вибори 2020 пройшли чесно», - сказав конгресмен каналу CNN.

Джерольд Надлер. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.