​«Що вони в біса роблять?» - Трамп розкритикував поновлення протиепідемічних обмежень в Європі

Президент США Дональд Трамп розкритикував деякі європейські країни за поновлення обмежень на економічну діяльність у зв‘язку з новою хвилею поширення пандемії COVID-19.


«Європа запровадила драконівські обмеження і кількість заражень зростала як і кількість смертей, але подумайте - це драконівське. Тепер вони знову мають це робити. Що вони в біса роблять? - сказав Трамп на зустрічі з виборцями в Мічигані в неділю. - Вони знову закривають частини Європи», - повідомляє «Голос Америки».

У суботу прем‘єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про поновлення жорстких протиепідемічних обмежень після того, як кількість заражень в країні перевищила один мільйон. З 5 листопада до 2 грудня британці не зможуть полишати свої оселі, крім як у чітко визначених випадках. Магазини з товарами, що не вважаються життєво необхідними, закриють свою роботу, а бари та ресторани працюватимуть лише на виніс.

Канцлер Німеччини Анґела Меркель, починаючи з понеділка, на десять днів поновила певні обмеження, які діяли в країні навесні. Хоча школи та магазини будуть відкритими, бари та ресторани закриються для відвідувачів. Також будуть запроваджені обмеження на зібрання громадян.

У США ситуація з пандемією також погіршується. Середня за останні сім днів добова кількість заражень на коронавірус у США перевищила 81 000, що є рекордним значенням з початку пандемії. У суботу головний інфекіціоніст США д-р Ентоні Фаучі заявив, що ситуація зі зростанням кількості заражень перед настанням сезону холодів «не може бути гіршою». Трамп розкритикував Фаучі і припустив, що може звільнити його після президентських виборів.

Директор Всесвітньої організації охорони здоров‘я Тедрос Гебреєсус пішов на дводенну самоізоляцію після того, як з‘ясувалось, що він перебував в контакті з особою, хворою на COVID-19. «Я добре почуваюсь і не маю симптомів, але буду на самокарантині наступні дні, у відповідності до протоколів ВООЗ, і працюватиму з дому», - написав Гебреєсус у Twitter.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.