​Байден отримав більше голосів у Вісконсині після перерахунку - його відрив тепер збільшився на 132 голоси

У найбільш заселеному окрузі американського штату Вісконсин перерахунок голосів на виборах президента США підтвердив перемогу новообраного президента Джо Байдена. У результаті перерахунку близько 460 000 бюлетенів в окрузі Мілуокі, відрив Байдена збільшився на 132 голоси, згідно до оголошення в п‘ятницю, повідомляє «Голос Америки».


Клерк округу Мілуокі Джордж Крістенсон заявив у п‘ятницю, що результати перерахунку підтвердили те, що процесу виборів варто довіряти, пише Reuters. «Перерахунок показав те, що ми вже і так знали: вибори в окрузі Мілуокі чесні, прозорі, точні і захищені», - сказав Крістенсон.

Штаб Трампа сплатив Виборчій комісії штату 3 мільйони доларів за проведення перерахунку в штаті в округах Мілуокі та Дейн.

Хоча, за оцінками, у виборах президента переміг Джо Байден, президент США Дональд Трамп заявляє про істотні порушення під час виборів, а його команда оскаржує результати виборів в деяких ключових штатах.

Крім Вісконсину, команда юристів президента США Дональда Трампа продовжує оскаржувати процес виборів в Пенсильванії та Мічигані, однак поки без істотних успіхів. У п‘ятницю апеляційний суд Пенсильванії залишив у силі рішення суду першої інстанції не прийняти скаргу штабу Трампа, який заявляв про шахрайство під час виборів. Зокрема, у скарзі йшлося, що виборці-демократи мали більше можливості виправити помилки в бюлетенях, відправлених поштою.

«Звинувачення у несправедливості серйозні. Однак, просто назвати вибори несправедливими ще не означає, що вони такими є, - написав у своїй думці до рішення суду суддя Стефаном Бібес. - Звинувачення вимагають конкретики та доказів. Цього немає». Команда Трампа має право оскаржити це рішення.

Незважаючи на те, що Трамп критикує результати виборів, він підтвердив, що піде з посади, якщо Колегія вибірників підтвердить перемогу Байдена. Засідання колегії має відбутись 14 грудня.

Американські ЗМІ також повідомили, з посиланням на джерела в адміністрації, що Трамп розглядає можливість оголосити про свої плани балотуватись у президенти на наступних виборах 2024 року.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.