​Байден планує перше за 30 років підвищення податків, яке має профінансувати майбутню програму економічного розвитку Байдена

Адміністрація Байдена планує перше за 30 років підвищення федеральних податків у США. Даний крок покликаний допомогти втілити програму економічного розвитку Байдена, яку, за планами, має бути прийнято після втілення нещодавно ухваленого пакету економічних стимулів. Про це повідомляє видання Bloomberg з посиланням на власні джерела, пише «Голос Америки».


Як повідомляється, планується підвищення з 21% до 28% податку на прибуток корпорацій та збільшення оподаткування доходу американців, які отримують понад 400 тисяч доларів на рік, та ін.

Як відзначає видання, за підрахунками дослідницького центру Tax Policy Center, подібне підвищення податків дозволило би уряду США отримати близько 2.1 трильйона доларів протягом 10 років.

Повідомляється, що обсяг програми економічного розвитку Байдена, яка ще не представлена, може сягати 4 трильйонів доларів.

Підвищення податків адміністрацією Байдена стало предметом критики з боку його опонентів.

«Начувайся, Америко. Якщо ваш бізнес пережив сплеск COVID-19, можливо, вам доведеться поглянути у дуло підвищення податків від президента Байдена», - пише консервативне видання Red State.

Раніше у Республіканській партії розкритикували пакет економічних стимулів Байдена під час пандемії, який відомий як «План порятунку Америки». Байден підписав даний законопроект минулого тижня.

«Законопроект щодо витрат президента Байдена це класичний приклад перевищення повноважень з боку демократів в ім'я економічної підтримки під час COVID. Законопроект примудрився виділити лише ~1% витрат на вакцинацію та менше, ніж 9% на всю боротьбу у царині охорони здоров'я. Це, з великим відривом, один із найгірших законопроектів, які я бачив у Сенаті», - заявив лідер республіканців у Сенаті США Мітч Макконнелл.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.