​Директор Розвідуправління США дав оцінку присутності очолюваних росією сил на сході України

Перспективи вирішення конфлікту на сході України у короткотерміновій перспективі є тьмяними, а присутність очолюваних росією військ у східній Україні залишається реальним інструментом примусу для кремля, навіть якщо москва вирішить здійснити деескалацію своєї конвенційної військової поведінки. Про це у письмових свідченнях, наданих Комітету Сенату США зі збройних сил, заявив очільник Розвідувального управління Міноборони США (Defense Intelligence Agency - англ) генерал-лейтенант Скотт Беррьє (Scott Berrier - англ), повідомляє «Голос Америки».


Коментуючи характер військової присутності росії поблизу кордонів України раніше цього місяця, Беррьє заявив, що імовірно дії росії були «частиною триваючої кампанії примусити Україну поступитись вимогам кремля».

«На Кримському півострові, на додаток до нещодавніх розміщень сил, москва продовжує посилювати свою довготермінову військову присутність, щоб стримати морські та повітряні операції Заходу, бути здатною до проекції військової сили у регіон та заявити про її рішучість утримувати півострів», - також заявив очільник Розвідувального управління Міноборони США у свої коментарях щодо України.

Як повідомляє журналіст «Голосу Америки» Джефф Селдін, у своїх свідченнях перед Комітетом Сенату США зі збройних сил Беррьє назвав збройні сили росії «екзистенційною загрозою для США».

«Росіяни мають здатність, що зростає, здійснювати проекцію сили за допомогою точних крилатих ракет високої дальності, а її військові лідери росії включать уроки участі росії у Сирії» - наводить слова Беррьє Селдін.

Скотт Беррьє. Фото з Twitter-сторінки Jeff Seldin



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.