​Франція закликала москву утриматись від «будь-якого вторгнення» в Україну і пригрозила росії «серйозними наслідками»

Франція занепокоєна російським накопиченням сил поблизу українських кордонів і закликала москву утриматись від подальшого вторгнення. Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан підкреслив, що «будь-яке порушення кордонів, будь-яке вторгнення, матиме дуже серйозні наслідки», - повідомляє Голос Америки з посиланням на Bloomberg та французьке радіо RTL.


Ле Дріан сказав, що з президентом володимиром путіним потрібно знайти «спосіб співпрацювати», навіть попри те, що його «авторитарні» нахили стали більш значущими в останні місяці. Але, за словами французького високопосадовця, росія має вплив на керівництво Білорусі й повинна «здійснити тиск» на Мінськ, щоб розв'язати міграційну кризу на кордоні із Польщею.

Як раніше повідомляв «Голос Америки», розвідка США попередила союзників Америки, що Європа та США мають все менше часу, щоб розробити пакет економічних та військових заходів, які б стримали росію від військових дій проти України.

Про це написало видання The New York Times, вказавши, що західні чиновники не вважають, що росія визначилась зі своїми планами. «росія ще не вирішила, який вона має намір робити з військами, які накопичила поблизу України, заявили американські посадовці, але накопичення сприймається серйозно і США не вважають, що це блеф».

Російські війська неподалік кордонів України. Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.