УСДП продовжує пиляти гілляку, на якій сиділа

Фото ru.tsn.ua

 

Об’єднавчі процеси опозиції давно перетворилися на ілюзію. Як повідомляє прес-служба УСДП, про це під час засідання медіа-клубу заявив заступник голови УСДП, народний депутат України Євгеній Суслов, коментуючи вихід Української соціал-демократичної партії з КОДу та розкол Блоку Юлії Тимошенко.


«Зараз на трьох між «Свободою», «Батьківщиною» та «Фронтом Змін» кулуарно діляться округи, на двох між «Фронтом Змін» й «Батьківщиною» ділиться передвиборчий список. Ми проти того, щоб опозиція діяла методами влади. Нову якість політики цими методами будувати не можна. Ми – за об’єднання опозиції, але на засадах відкритості, на засадах побудови нової якості політики із залученням нових громадянських лідерів, тих людей, які жодного разу не були у владі. Таке кулуарне об’єднання до цього не призведе та є імітацією», – зазначив він.

Пояснюючи виключення УСДП з БЮТ, Євгеній Суслов зазначив, що керівництво блоку перешкоджало проводити заходи, ініційовані УСДП, що були спрямовані на прискорення звільнення Юлії Тимошенко. «Ми разом з Наталією Королевською запропонували висунути Юлію Тимошенко на Нобелівську премію миру та спрямували подання у Норвезький нобелівський комітет. Керівництво БЮТ забороняло нам це робити. Проте вони нас не зупинять. Ми впевнені, що доб’ємося, щоб Юля отримала Нобелівську премію. Керівництво блоку також забороняло членам УСДП спілкуватися з громадськими лідерами, проводити низку заходів щодо залучення їх до політичних процесів. Незважаючи на це, нам вдалося зібрати на День Соборності громадських лідерів та підписати Маніфест солідарності», – заявив він.

Євгеній Суслов відзначив, що за останні дні до партії звернулися сотні людей, які не очікували зради від «Батьківщини». «Їх виключили разом з нами. І тому можна зробити висновки – все це заважало діючим керівникам фракції узурпувати владу. Я не міг більше на це дивитися, й тому написав заяву про вихід з «БЮТ-Батьківщини», – сказав він.

Відповідаючи на запитання щодо подальших дій УСДП, Євгеній Суслов наголосив, що цього тижня відбудеться терміновий з’їзд партії, де й буде прийнято рішення щодо формату участі у передвиборній кампанії 2012 року. «Я нещодавно став членом цієї партії, але там тисячі людей, які роками підтримували БЮТ та Юлію Тимошенко. Тому ми з ними порадимося. Але для себе я особисто вже прийняв рішення – ми опозиційна партія. Ми будемо боротися з цим режимом, з цією окупаційною владою, бо відступати вже немає куди. Ми оголосимо мобілізацію всіх небайдужих людей. Ми піднімемо проти цієї влади всіх, хто не з ними. Хто не з ними, той з нами», – наголосив він.

«Ми, спираючись на суспільство, побудуємо нову країну, приведемо у владу нових лідерів. Ми побудуємо нову якість політики та побудуємо нову економіку», – резюмував Євгеній Суслов.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.