ОУН (б): Заяви Президента про свободу слова в Україні – цинічна брехня

cenzura

 
Слова Президента України Віктора Януковича під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів, які проходять у Києві, про те, що в Україні немає утисків свободи слова і всі громадяни мають однаково вільний доступ до правдивої інформації, є нахабним та цинічним перекрученням фактів.


Заява про те, що уряд створює умови, коли вільна преса може ефективно розвиватися, бути незалежною від будь-якого контролю, спростовують дії чиновників та представників правоохоронних органів щодо вільних засобів масової інформації. Тиск на опозиційні видання, спроба закрити канал ТВІ, переслідування журналістів, спроба ліквідації незалежних газет та закриття інтернет-сайтів показують справжнє ставлення чинної влади до свободи слова та інших явищ, які є невід’ємною частиною демократичного суспільства.

Напад охорони Президента на головного редактора не підконтрольного владі інтернет-видання «Українська правда» Олену Притулу під час форуму, залякування та перешкоджання мирним акціям руху «Стоп цензурі!», побиття журналістів, які подають відмінну думку від тієї, що поділяє команда Януковича, свідчать про те, що в Україні немає свободи слова, а сама країна стає в один ряд з диктаторськими державами Сходу, Південної Америки, Росією та Білоруссю.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) заявляє, що в Україні існує стан перманентного тиску, цензури в ЗМІ та приховування об’єктивної інформації від народу з боку правлячої верхівки.

ОУН (б) закликає міжнародну спільноту, засоби масової інформації донести Світові правду про незадовільний стан свободи слова в країні й не вірити брехливим заявам влади про те, що в Україні дотримуються принципів демократії, повідомляє прес-служба УІС.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.