Кличко сподівається, що невдовзі вітатиме Тимошенко на волі

klichko timoshenko

 
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко надіслав лідерові «Батьківщини» Юлії Тимошенко листа з привітанням з нагоди дня народження.


«Дозвольте привітати Вас із днем народження та побажати мужності й витримки у ці важкі для Вас та Вашої родини часи. Ваша незламність, воля, сила духу сьогодні є прикладом для багатьох громадян в Україні і світі», – йдеться у листі.

Віталій Кличко відзначив, що попри важкі часи, які переживає сьогодні крана, суспільство змінюється і чинить супротив владі. «Переконаний, що попри важкі часи, які переживає наша країна, владі не вдалося зламати не лише Вас, але і суспільство. На останніх парламентських виборах громадяни зробили свій вибір на користь європейських цінностей і демократії, підтримавши три опозиційні партії – «Батьківщину», «УДАР», «Свободу». Переконаний, що демократичним опозиційним партіям вистачить сил і рішучості запровадити нові правила, за якими житиме країна», – вважає політик.

Кличко наголосив, що сьогодні всі опозиційні сили налаштовані на те, щоб повернути незалежність парламенту, який має стати впливовим і незалежним органом влади. «У Верховній Раді України та поза нею партія «УДАР» та інші опозиційні сили зроблять усе необхідне, аби домогтися звільнення політичних в’язнів. Тож сподіваюся, що невдовзі матиму нагоду привітати Вас на волі, у колі справжніх друзів», – йдеться у листі лідера «УДАРу».

Кличко побажав екс-прем’єру міцного здоров’я та сили. «Сьогодні це потрібно Вашим близьким та рідним, соратникам, всій країні», – написав політик.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.