​Саакашвілі: Порошенко втратив шанс реформувати Україну, бо займається своїм бізнесом

Колишній голова Одеської ОДА, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі назвав свою роботу на посаді голови Одеської області «повним провалом за усіма пунктами». Відповідні слова колишнього губернатора Одеської області наводить сайт впливового американського аналітичного центру Atlantic Council, повідомляє «Голос Америки».


«За моїми власними стандартами, я повністю провалився за усіма пунктами в Одесі. Ми змогли довести, що митниця може працювати без корупції. Деякі про це забувають. Але ми загалом досягли лише 5% того, чого хотіли», - заявив екс-президент Грузії.

При цьому Саакашвілі відзначив, що президент України Порошенко втратив свій шанс реформувати Україну, бо більшість часу займається власним бізнесом.

«Це тому, що він більшість часу присвячує керівництву своїми компаніями», - заявив Саакашвілі, говорячи про те, що президентом України втрачено шанс провести реформи.

«Це непоєднувані речі. Вони частина старої системи. Він частина старої системи», - заявив Саакашвілі.

При цьому екс-голова Одеської ОДА заявив, що сповнений оптимізму щодо України. Головна причини цього те, що він бачить в характері українців.

«Я оптимістично налаштований. Коли я прийшов до влади, у Грузії ситуація була гіршою, ніж зараз в Україні, але кожен може побачити різницю між Грузією до і після мене», - відзначив Саакашвілі.

«Українці за своєю природою не сприймають авторитаризму, і при цьому вони з більшою повагою ставляться до закону і сьогодні готові до змін краще, ніж грузини у 2003-му році», - поділився своєю думкою Саакашвілі.

При цьому він відзначив, що саме економічне зростання може дозволити Україні витримати агресію росії.

Саакашвілі також дав прогноз з приводу того, яким буде «Третій Майдан».

«Він буде у формі виборчого землетрусу», - наводить слова екс-президента Грузії Atlantic Council.

«Громадськість хоче покінчити з цілим політичним класом, і опитування думки вказують на це», - відзначив Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.