​Ринок для споживачів від влади злодіїв: зобов'язати споживача платити за непотріб

Ринок та ринкові відносини працюють протягом всього існування людства. Продавець щось пропонує, а споживач, якщо має потребу в товарі або послузі, це - купує. І ринок завжди це - задоволення потреб споживача. В першу чергу - якістю.


Економічна система, що заснована на принципах вільного підприємництва, має на меті заохочувати і зацікавлювати споживача своїм товаром чи послугою, а реакція споживачів і продавців на середню ринкову ціну і надає можливість просувати товари або послуги.

Але це при справжніх ринкових умовах. В Україні, де у владі і при владі - клептократи (крадії, що збагатились через незаконне захоплення чужих, або державних підприємств і отримують з них зиск), що перетворили Україну на мафіозно-монопольну країну, зв'язавшись з корупцією і на нижніх щаблях влади та запровадивши допуск організованої злочинності до контролю над прибутковими галузями економіки (при цьому, створивши умови штучного обмеження, хоча офіційно все проззоро, через «проззоро» при тендерах) для певних підприємств, котрі отримують державні замовлення і фінансову допомогу.

Фінансова допомога для вкрадених клептократами підприємств та їхньої обслуги за рахунок платників податків запроваджена комуністо-клептократами давно. Але лише при Зеленському клептократи пішли у відверту війну з народом, котрий чомусь зобов'язаний їх утримувати.

Заява депутата Брагера, коли він порадив продати собаку і заплатити за комунальні послуги, нині переросла у вже ще більш нахабнішу забаганку крадіїв: зобов'язати громадян отримувати газ та інші послуги, навіть, якщо вони ними не користуються, або не бажають користуватись через низьку якість наданої послуги. А люди звідусіль повідомляють: лічильник на газовому котлі - крутить, але тепла в будинку більше не стає. Тобто: представники клептократів свідомо подають до помешкань українців послугу низької якості і переконані, що українці це лайно повинні оплачувати і дорого.

Наглість розпочалась, коли повиставляли рахунки за транспортування газу. Клептократи, що вкрали підприємства, які не створювали, тепер досить нахабно, через владу, яку узурпували, почали розказувати, що люди повинні платити за транспортування газу по трубах, які прокладали ці ж люди за власний кошт. І таки вони через своїх депутатів, серед яких більшість - їхня обслуга - обсмоктувачі нижнього причандалля цих клептократів, таке протягнули. Тепер ці нахаби пішли ще далі. Верховний суд України, котрий, незалежний, як повія від бандерши, або сутенера, вирішив, що громадяни не мають права встановлювати індивідуальне опалення. Тобто: з одного боку, зробивши фізії у вигляді людської філейної частини, заборонили громадянам встановлювати індивідуальне опалення, а з іншої, цим же рішенням, вдаючи з себе цнотливих дівчаток, зазначили, що от будинок з мінімумом у 130 квартир - може відмовитись від послуги, нав'язаної клептократами, за умови, що усі мешканці дали на це згоду. Однак судді чудово усвідомлювали, що отримати згоду усіх мешканців - майже неможливо, особливо у старому житловому фонді, оскільки, якщо заплатять хоч 5 копійок одному продажному індивіду з цього будинку - згоди не буде. А одна паскуда, що за шмат гнилої ковбаси продасть усе, і власних дітей, на жаль, завжди знайдеться.

От судді ВС, що потаскухи по життю, а по закону - цнотливі, і вгодили клептократам, адже насправді для них справедливість та верховенства закону - порожній звук, бо якщо їм заплатять за справжнє лайно, скажуть, що воно - цукерка, і українці змушені будуть зі збоченцями від судової системи рахуватись.

Але клептократам і того мало. Наразі, певна кількість обслуги клептократів, котрі видають себе за народних і типу обраних депутатів, хоча насправді народ не проти з ними, як з Шуфричем (і, скоріш за все, скоро так і буде, адже вони, голосуючи за порушення Конституції, так і просяться: або дайте в рило, так, щоб усі типу депутати кров'ю харкали, або посадіть до буцегарні), як голосують за непотріб, так і подають до ВР законопроекти, в яких захищені інтереси лише клептократів, але повністю проігноровані інтереси виборців, які наче за цей непотріб до ВР проголосували. От, поговорюють, що Юрченко вже зустрів свою долю, як і Шуфрич. Лишилось поговорити з іншими, бо, видко, совісті у типу депутатів і не було, а нахабства і бажання збагачення та шари — зашкалює, що, звісно, потребує врівноваження з боку народу.

От і зараз певні нардепи зареєстрували законопроект, яким передбачено вирішення питання заборгованості споживачів за житлово-комунальні послуги. Вчорашні ніщо, залізши у крісло нардепів, пропонують реструктуризувати борги українців, а при їх несплаті утримувати частину заробітної плати чи продавати майно.

За те, аби лишати українців бомжами, виступили нардепи від фракції «Слуга народу» Михайло Лаба, Ігор Кривошеєв та Анатолій Костюх. Звісно, ці ж нардепи аж ніякою мірою не збираються стягувати для держави борги з Ахметова перед країною. А на початок цього року загальний борг компанії Ахметова перед державою вже перевищив 1,6 мільярда гривень. Зокрема, 948 мільйонів гривень – борги за газ, який був відібраний та спожитий.

(https://economy.24tv.ua/dtek_ahmetova_ne_platit_za_gaz_borg_derzhavi_vzhe_16_milyarda_griven__fotodokaz_n1302572)

Але ці покидьки завжди проголосують за перекладання боргів клептократів на українців за рахунок бюджету, який насправді, - рахунок платників податків, а от навпаки зробити - аж ніяк. Звісно, треба буде поцікавитись у цих довбодятлів, коли ж вони подадуть законопроект про стягнення боргів з Ахметова та інших клептократів за рахунок їхнього, в тому числі і закордонного майна, однак на сьогодні, типу обранці, за котрими вже давно плаче Менська колонія, а заодно і щось більш дієве (на кшталт суду Лінча), якось боргів клептократів - не бачать. Зате бачать борги українців, котрих свідомо, у карантин (коли увесь світ усіх громадян підтримував допомогою, а не вибіркових, аби натравлювати одних громадян на інших) заганяють у борги.

Ніхто ж не може обвинуватити цих осіб в тому, що вони - несповна розуму і не розуміють, через які обставини українці не сплачують за ЖКХ? Щоправда, до деяких мешканців печерських пагорбів, у яких подекуди борги за ЖКХ можуть бути шаленіші, ніж у одного маленького міста, ці ссавці претензій не мають. При цьому, як повідомляє «Опора», Михайло Лаба та Анатолій Костюх виявились ще тими жлобами, котрі за рахунок платників податків навіть містом Києвом їздили та ще й житло орендували: такі собі халявники, котрі переконані, що їм усе повинно бути за чужий рахунок, а от з людей треба стягнути навіть за те, чого вони не отримували.

Загалом, нинішній склад ВР, напевно, найганебніший за усі, що були до, оскільки шантрапа, котру Зеленський завів до ВР, навіть і не допускає, що в країні можуть бути державницькі інтереси, а вони повинні бути представниками народу, а не клептократів. Однак ці ссавці переконані, що втрапили до ВР заради власного збагачення, а тому, можна гадити на голову українському народові скільки заманеться, зазначаючи: і що ви нам зробите?

Проте, історичні реалії доводять: скільки мотузці не витися, а на шию скотини вона - втрапить.

Роксолана МАЙ, «Конфлікти і закони»

Фото зі статті Юрія Касьянова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.