​Партія боягузів і пічних «вояків»

Українська партія боягузів і ледацюг вигадала собі чергову «цяцьку» в контексті головної ідеологеми партії: «росія сама розпадеться й здасться, і/або нас захистить Захід, а нам треба лише сидіти на березі, звісити ноги й чекати, доки її труп пропливе за течією».


Винахідливість означеної партії, що виринула в громадському й політичному житті навесні 2014 року тезами про «лише 5 із 140 тисяч ЗСУ можуть воювати», «ми не можемо опиратися агресії рф, бо там більше танків» (навіть син Верхголкома з чергового бодуна це пробельмотів на ТБ), «виконувати «Закон України про оборону» - недоцільно» (!!!) дивовижна. Слухаючи ці шаради маячні, уявляєш образ такого собі опецькуватого «козака» на печі з мискою вареників у сметані, що наповчає дружину й діток, як, насправді, треба «воювати».

Цього разу, за їхніми мареннями, «Військові кораблі США будуть конвоювати судна, що йдуть в українські порти Керченською протокою» (тобто, в Азовське море або з нього).

Закликаю пічних «вояків» хоч іноді відриватися від вареників і читати правову літературу, закони, у межах яких існує наша правова держава. Зокрема, звернути увагу на міждержавний договір між Україною й рф від 24.12.2003 (Договір між Україною та Російською Федерацією про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки). Зокрема, на п. 3 ст. 2 цього Договору: Військові кораблі або інші державні судна третіх держав, що експлуатуються в некомерційних цілях, можуть заходити в Азовське море та проходити Керченською протокою, якщо вони прямують з візитом чи діловим заходженням до порту однієї із Сторін на її запрошення або дозвіл, погоджений з іншою Стороною.

Тобто, військові кораблі будь-якої країни, крім України й рф, не можуть без дозволу рф заходити в Азовське море. Тим більше, Керченською протокою, яку москва на глум боягузам оголосила суверенною рос. територією. І яка начхала на цей договір і не впускає в Азов навіть українські військові кораблі. Але то москва, столиця воюючої росії. «Вареникам», які досі зі сметаною на вусах повчають, що «росія сама розвалиться», цього не збагнути.

Те, чому Україна й досі (!) не хоче вийти з цього договору й установити в Азовському морі норми міжнародного морського права, окреме питання. Хто знайде на нього відповідь, той, серед іншого, знатиме, чому Україну не запросили на саміт НАТО влітку нинішнього року.

Vassyl Laptiichuk, facebook.com

Фото facebook.com/sluganarodu.official



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.