​…лядський цирк

Міністерство закордонних справ Китаю відреагувало на інтерв'ю радника глави ОП Подоляка в програмі «Власть vs Влащенко», де він заявив про «слабкий інтелектуальний потенціал» країн Індії та Китаю. Офіційна представниця МЗС КНР Мао Нін зажадала від Подоляка дати роз'яснення і порозумітися з приводу своїх заяв. Виступ Мао Нін опубліковано 12 вересня на офіційному сайті МЗС КНР.


Оце блогери пишуть, що «у влади немає ідеології, тому дозволяють собі…»

Ідеологія у правлячої верхівки є. Її навіть поділяє частина громадян, бо вона дуже проста: «сприймайте нас такими, якими ми є; і нам всі винні».

У комунікації з населенням з боку влади теж проглядається «слабкий інтелектуальний потенціал», схожий на лист із податкової інспекції. Там не буде: «Дякую, що Ви своїми податками фінансуєте країну, фронт!» Там буде десять попереджень, і про кару за несплату та прострочення.

Ставлення до Європи, США, Азії у верхівки схоже на ставлення зграї гамадрилів до людей у селищі неподалік. Чуваки з ОП їх не люблять, вони їх бояться й зневажають. То шантажують ЄС тим, що «До Китаю повернемось» (Арахамія), то давайте нам гроші, а не якусь то там зброю (пофіг, що вже надана зброя завтра виявиться безкорисною, бо до неї банально не буде набоїв), то НАТО – ляльковий театр (Єрмак).

І вони ж його обожнюють, бо від нього отримують майже все для них життєво важливе, бо своє будувати - облом, не для цього в політику ходять в Україні. Перманентно нескінченно просять: ЗБРОЮ, кредитів, коли краще - то визнання та поваги «як у людей», при цьому категорично відмовляються зрозуміти, що подолання корупції, бідності не одне і те саме, що боротьба з ними, і що президент – популіст.

Радники ОП нескінченно обурені, коли не отримують того, що просять, і зневажливо посміхаються, коли отримують. Ідеологія пристосуванців і «нам всі винні» – це і є їх «традиції та підвалини». Просто в ОП - своя мораль, в «інших» - своя. І це не повинно нас ображати, бо, з рештою, це ж було зрозуміло з 2019 року.

Подібність до гамадрил теж не повинна нікого ображати: літаки схожі на птахів лише тому, що й ті й інші повинні літати.

От тільки-но Подоляки не знають, наприклад, простої американської істини – допомагати тим,д хто допомагає собі сам. А політичний світ влаштований як калейдоскоп - все дуже швидко змінюється, і «кидати каміння в сторону сусіда – не рекомендується, бо звідти можуть полетіти стріли» - китайська мудрість.

ПС А запитань до журналістки Наташи Влащенко, яка взяла інтерв'ю у подоляка, так ще і російською мовою, взагалі ні у кого не виникло?

Манана АБАШИДЗЕ, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Манани Абашидзе



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.