​Степан Хмара - про Єрмака


Тут десь у ФБ промайнув допис конгресмена Вікторії Спартц про нашого Єрмака, отож я, звісно, не можу не прокоментувати цю тему.

Сто відсотків має рацію Вікторія Спартц.

Виступаючи з трибуни ВРУ під час слухань з питань земельної реформи, я дав лаконічну, але вичерпну оцінку бригаді жуліків та авантюристів, у руках яких опинилася вся повнота влади в Україні.

На зміну руйнівників України до влади дорвалися ліквідатори нашої держави. Тоді, це був заклик суспільству, не допустити катастрофи.

Нагадаю, був грудень 2019. Ще понад два роки до широкомасштабної війни московії проти України. За цей час можна було значно краще підготуватися до наступу москви.

Після розгрому моск@лів під Києвом, на Чернігівщині і Сумщині, добра донька України, сенаторка Вікторія Спартц на весь голос заявила про руйнівну загрозу такого небезпечного авантюриста, як Єрмак.

Але, як недивно, цьому аферисту Єрмаку вдалося організувати тотальне цькування Вікторії Спартц, яке навіть докотилося до деяких членів Конгресового Комітету українців Америки. Боляче було спостерігати організоване Єрмаком цькування п. Вікторії ботами і корисними ідіотами.

Я тоді був серед небагатьох, хто виступив на захист доброго імені українки В. Спартц, яка добилася так багато в Америці і продовжує активно допомагати Україні.

Час ішов і поступово наступало протверезіння від ейфорії захопленням від В. Зеленського.

Особливо показовим було ставлення до Зеленського на Вільнюському саміті НАТО.

Я неодноразово застерігав, що перемогти зовнішнього ворога, без розгрому пʼятої колони москви на внутрішньому фронті, буде дуже проблематично. На жаль зараз, боротьба з пʼятою колоною швидше нагадує імітацію, ніж справжню боротьбу…

Так буде доти, поки ОП очолюватиме Єрмак і працюватиме, створена ним, бригада ОЗУ.

Єрмак і його підручний Татаров не тільки повинні бути звільнені, але негайно заарештовані.

Наше громадянське суспільство повинне діяти. На зволікання більше часу не залишилося.

Завжди ваш, дорогі українці, Степан Хмара.

Посилання на заяву Вікторії Спартц: https://spartz.house.gov/.../congress-must-grow-backbone...

Степан Хмара. Фото зі сторінки ФБ Степана Хмари



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.