​Офіс президента допомагатиме путіну фінансувати вбивство українців

Я називаю це лицемірством. Україна збирається постачати російську нафту до Європи, а саме до Угорщини та Словаччини. Для цього застосовуватимуть юридичну уловку:

- Угорщина та Словаччина купують російську нафту на кордоні України з росією та Білоруссю,

- тепер це вважається «угорський» газ,

- його прокачують територією України.

Звісно, що насправді ця нафта - російська. З неї отримуватимуть доходи росіяни. З цих доходів вони фінансуватимуть вбивство українців.

Уряд Шмигаля, а по факту Офіс президента Зеленського, допомагатимуть отримувати ці криваві нафтові доходи.

Вже саме по собі це - нонсенс. Уявіть собі Британію, які допомагає Гітлеру продавати залізо через Голандію. Мовляв, це ж «голандське» залізо.

Але для України, виявляється, це нормально. Прикритися співпрацею з ЄС - та допомагати пуйлу. Чекаю на натхненний виступ Зеленського із промовою: друзі, давайте допоможемо Європі. Прокачаємо до них російський газ та нафту, але ми вимагатимемо суворі санкції проти росії. Ну щось таке, дуже лицемірне.

Така поведінка української влади не є новою. Так само за часів Порошенка начебто переслідували оточення януковича, і Європа арештували їхні рахунки. А потім Україна допомогла їм розблокувати рахунки та забрати гроші, а населенню Неньки скормили казочу про мільярд януковича. Про трубу Медведчука та дивне вугілля з ОРДЛО я мовчу.

З такими самими натхненними обличчями оточення Зеленського купувало білоруські нафтопродукти та електроенергію напередодні війни. Дозволяли відвантажувати титанову сировину росіянам, та ще багато чого. Я, дійсно, не розумію, чому в пана Фрідмана забрали банк - чим він гірший за угорців, що купують російську нафту?

До цього можна додати ще один важливий момент. Цього року спливає контракт на прокачку російського газу територією України. Вже ведуться перемовини, як це продовжити. Одна зі схем передбачає, що європейці купуватимуть газ на кордоні рф та України, а потім це буде «європейський» газ, і ми допомагатиме європейцям. Інша схема - це вдавати, ніби то «азербайджанський» газ.

Звісно, що мова лише про те, як купувати російський газ, але при цьому виглядати борцями з росіянами. Це нагадує мені Коболєва, який купував російський газ, але за документами то був «реверс з Європи».

Це огидне лицемірство. Принаймні під час війни українські можновладці могли б знайти у собі сили не фінансувати російську армію.

Сергій Лямець, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Сергія Лямця



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 17 вересня обговорив наступні теми:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.