Пане ПОРОШЕНКО, з Днем Конституції Вас, яка не влаштовує саме Вас

koustitutsiya poroshenko

 
Пане ПОРОШЕНКО!


З Днем Конституції Вас, яка не влаштовує саме Вас і олігархів! Але вона цілком влаштовує УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, а це, нагадую Вам, 46 млн.

Пан Порошенко, говорите «децентралізація»?

На сьогодні діюча стаття 119 Конституції України, що дає повноваження місцевим держадміністраціям на відповідній території, прописує їх, як СТАТИСТИЧНІ, а саме:

«Стаття 119. Місцеві державні адміністрації на відповідній території забезпечують:

1) виконання Конституції та законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади;

2) законність і правопорядок; додержання прав і свобод громадян;

3) виконання державних і регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку, програм охорони довкілля, а в місцях компактного проживання корінних народів і національних меншин - також програм їх національно-культурного розвитку;

4) підготовку та виконання відповідних обласних і районних бюджетів;

5) звіт про виконання відповідних бюджетів та програм;

6) взаємодію з органами місцевого самоврядування;

7) реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень».

Оця взаємодія з органами місцевого самоврядування прописана пп.6 п.1 ст.119 Конституції дає можливість для Вас, як Президента, мати законодавчу ініціативу від первинних суб’єктів ДЕРЖАВИ територіальних громад, чим ні Ви, ні «попєрєдніки» НІКОЛИ не користались і на власний (а іноді хворий) розум чи розсуд готували і подавали до ВРУ законопроекти, які не ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ блага для кожного ГРОМАДЯНИНА. Тобто ні Ви , ні всі інші до Вас не виконали жодного разу ст.119 Конституції, для того щоби мати зв’язок з тергромадами. А жили саме так, я к Ви і Ваша Конституційна комісія підготувала зміни : використовували місцеві адміністрації, як орган ,що тоталітарно координує ВСЕ... (пан Саакашвілі зараз яскраво це підтверджує, маючи повноваження статиста по беззаконню, влаштовує шоу, інші голови РДА і ОДА роблять те ж саме, але без шоу, вибудовуючи тоталітарну не конституційну вертикаль Президента).

То ж ви вирішили цей тоталітаризм узаконити через зміни Конституції , прибравши зв’язок з тергромадами, яким Ви ніколи не користались, на тоталітарні норми, якими жили всі «Президенти» до Вас і Вам подобаються? То ви ТОТАЛІТАРНУ централізацію називаєте «децентралізацією»?

З Днем Конституції УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ!

Римма Білоцерківська, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.