Опозиція готова захистити авторів біл-борду «Бабусі з котом» - заява

bigbord

 
Розгорнувши справжню війну проти «Бабусі з котом», влада вкотре демонструє свою неадекватність, відсутність почуття реальності та гумору. Невміння сміятись над собою свідчить про незрілість влади та про велику закомплексованість та фобії лідерів Партії регіонів.


Водночас ми вважаємо, що біл-борд «Бабуся з котом» - гідна відповідь рекламі «Партії регіонів» про начебто десь подолану руїну та про чиєсь нібито «покращення».

Спочатку Янукович, влаштовуючи за наш рахунок покращення для своєї сім’ї, зробив українців жебраками, а зараз заборонить вільно спілкуватись українською мовою та жартувати.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» вважає, що така реакція влади на гумор є нездоровою тенденцією, яка вкотре свідчить про диктаторські настрої Януковича і його оточення. Побідні дії влади повертають Україну до тоталітаризму, коли письменників та творчу інтелігенцію висилали до Сибіру навіть за натяки на антирадянську пропаганду.

Об’єднана опозиція повністю поділяє думку автора сміливої ідеї борду «Бабуся з котом» про те, що за Партію регіонів голосувати соромно! Наші депутати і юристи готові підтримати і автора ідеї, і власницю рекламної агенції, яка розмістила жартівливу рекламу. Однак, маємо визнати, що сміятись, на жаль, вже нема над чим, оскільки автор жарту оголошений у всеукраїнський розшук, а власниця рекламної агенції знаходиться у реанімації після «розмови» з представниками влади.

У зв’язку з інцидентом, народний депутат України, Голова підкомітету з питань реклами Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Олена Кондратюк направила до Генеральної прокуратури депутатське звернення щодо перевірки порушень вимог чинного законодавства у зв’язку з незаконним втручанням у зміст та форму зовнішньої реклами та вимагає від ГПУ негайно вжити заходів і притягнути до відповідальності винних у знятті та заклеюванні біл-бордів «Бабуся з котом».

Зі свого боку Об’єднана опозиція звертає увагу всіх міжнародних спостерігачів за парламентськими виборами в Україні на грубі факти переслідування вільнодумних громадян.

Ми також закликаємо громадян не бути байдужими, проявляти більш активну громадянську позицію, стаючи на захист людей, які не бояться сміятися над цією владою і вільно висловлювати свою думку.

Демократичне майбутнє України – в наших руках!

Джерело: byut.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.