Про національну зраду та вибори в окупованому Донбасі

vibori na donbasi

 
Є абсолютно достовірна інформація, що в Адміністрації Президента готується Законопроект про вибори на окупованій частині Донбасу. Незабаром цей Законопроект буде внесено на розгляд парламенту народними депутатами від БПП. Слід зазначити, що представники так званого «Опозиційного блоку» радо підтримають цей Законопроект, при цьому наполягають на проведенні не тільки місцевих виборів, а й на довиборах до Верховної Ради України на мажоритарних округах, де вони не були проведені в зв'язку з окупацією. В контексті цього, є ще одна інформація, що затримка з формуванням нового складу ЦВК відбувається через те, що Президент України Петро Порошенко, чиїм обов’язком є подавати на затвердження Верховної Ради персональний склад цього органу, готує до подання список осіб не тих, які йому запропонували парламентські фракції, а тих, які погоджуються провести так звані вибори на окупованій частині Донбасу.


Про це на сторінці Фейсбук повідомляє нардеп Ігор Мосійчук, передають «Конфлікти і закони».

Отже, план повної капітуляції України практично готовий до реалізації, залишається лише зґвалтувати в черговий раз парламент, примушуючи прийняти Закон про вибори на окупованих територіях. Справа виглядає так, що протистояти цьому можна, лише об'єднавши зусилля парламентської демократичної опозиції (Радикальна партія Олега Ляшка, Самопоміч, Батьківщина, позафракційні) та громадськості у вигляді масових акцій протесту учасників добровольчого руху, позапарламентських партій, громадських організацій.

На жаль, доля національно-визвольної війни на сході і територіальної цілісності країни зараз буде вирішуватись в будівлі українського парламенту. Для перемоги над зовнішнім ворогом, Кремлівським агресором, мусимо перемогти внутрішнього ворога: колаборантів та п'яту колону Москви, зазначає нардеп.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.