Машина телекомпанії ТЕТ збила скутериста. Хлопець в реанімації (фото, відео)

До редакції «Конфлікти і закони» звернулися товариші хлопця, що потрапив у ДТП. Двадцятого червня о 19.40 мікроавтобус з табличкою «Телекомпанія 1 1» та страховим полісом, зареєстрованим на ПАТ «Телекомпанії ТЕТ», спричинив ДТП, під час якої постраждав студент 5-го курсу Радіотехнічного факультету КПІ Антон Дрегер.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Києві по вулиці Дегтярівській, 33 В. Хлопець їхав на скутері і потрапив у жахливу аварію в районі Дегтярівського мосту. Його збив водій мікроавтобуса телекомпанії ТЕТ, який виїхав на смугу зустрічного руху. За словами друзів потерпілого, після ДТП адвокати телекомпанії хотіли у ДТП звинуватити хлопця. Проте, за збігом обставин, поряд випадково виявився представник Національної асоціації мотоциклістів України (яка реалізує програму Motohelp, що запроваджена для інформування мотоциклістів), який і зробив усі фото, а згодом допоміг отримати у банку, напроти якого сталося ДТП, відео факту зіткнення. 
 



Зараз Антон Дрегер у вкрай важкому стані (з моменту аварії перебуває у комі, роздроблена нога, пошкодження голови та грудної клітини). Вже за перший день його лікування було витрачено більше 10-ти тисяч гривень. Друзі та знайомі збирають кошти на його лікування. «Вконтакті» навіть створено
групу підтримки. Тож всі бажаючі можуть теж допомогти.
 
Лікарі зазначають, що хлопцеві потрібна буде операція на головному мозку. Наразі йде слідство.
 
Читачі самостійно можуть ознайомитись з усіма документами та відео доказами.
 
Схема дорожньо-транспортної пригоди
 
 
 
Страхувальний поліс ПАТ «Телекомпанія ТЕТ»

 



Коментарі

  +0 #1 вася 28 июн. 2011 г., 15:17:06
Пидары гнойные!
  +0 #2 марта 29 июн. 2011 г., 12:05:11
Так жаль, Антона! такий ж сволочь водій, і телекомпанія теж! замість того щоб йому помогти вижити-дати кошти на лікування водій морозиться, і де наші закони-справедливість? та того водія треба одразу розстріляти!
  +0 #3 Сергей 30 июн. 2011 г., 08:28:16
Водители микроавтобусов, пирожков (типа Renault kangoo) и Таврий - это особая каста. Каста преступников на дороге.
  +0 #4 Slava 30 июн. 2011 г., 11:41:58
не згодний з вище сказаним. особлива каста це водії мотороллерів та мотоциклів, самі винні що так трапляеться, і взагалі їм голови повідрубувать треба !!!!!!!!!!!!!!
  +0 #5 Алексей 30 июн. 2011 г., 17:44:28
Специально для Slava! И в чем виноваты? ехал себе паренек никого не трогал, правил не нарушал, а тут такой вадила, я так понял как Slava сам и является, и сбивает этого паренька. Просто нужно ужесточять наказание и применять его ко всем виновным, тогда и дороги станут сразу безопаснее и жертв меньше.
  +0 #6 Юля 30 июн. 2011 г., 21:03:25
От Слава і собі відрубай...Хто сказав що дорога тільки для автомобілей..І в чому винний цей хлопчина, що з ним таке горе сталось..те що він нормально їхав?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.