Роман Забзалюк: Правоохоронні органи не здатні захистити громадян від розгулу злочинності

Роман Забзалюк. Фото ukrgazeta.comЗа два роки правління Віктора Януковича і Партії регіонів люди зазнали нечуваних соціальних знущань і принижень, а суспільство відчуло жах політичних репресій та фактичного удержавленого екстремізму.

Про це з парламентської трибуни заявив заступник голови фракції «БЮТ-Батьківщина» Роман Забзалюк.

«Незважаючи на масові соціальні протести та обурення переважної більшості населення країни, режим продовжує свою антинародну, антиукраїнську доктрину, яку громадяни справедливо нарікли не інакше як: «окупація країни кримінальною зграєю», - сказав він.

За його словами, «на лице повне ігнорування інтересів простих людей, зухвале паплюження законів та Конституції, цілеспрямоване розграбування казни держави і безкарне паразитування олігархії».

«Однак захищати громадян від розгулу кримінальної шпани немає кому, адже на тлі різкого зростання злочинності в країні очевидна повна бездіяльність у цих питаннях правоохоронних органів, прокуратур та судів», - обурився Забзалюк.

Народний депутат підкреслив, що «один з таких, на жаль, типових прикладів - це звірячий злочин, що скоєний в місті Миколаєві».

«Троє нелюдів із сімей високопоставлених місцевих бонзів зґвалтували та закатували вісімнадцятирічну дівчину, після чого двоє з них були відпущені міліцією під підписку про невиїзд, і лише після того, як піднялась громадськість, вимушені були їх поки затримати», - сказав він.

Чому тут дивуватись, коли у цьому ж місті один з заступників прокурора не вилазить по ночах з гральних підпільних казино, начальник УБОЗУ проводить наради виключно з питань тиску на опозицію, а прокурор області не удосужився відповісти нардепу на зафіксований факт тиску, погроз і спроб підкупу депутатів БЮТівців міської Южноукраїнської ради», - зазначив Роман Забзалюк.

«І такий кримінальний жах відбувається по всій Україні!», - додав він.

«Ми попереджаємо перевертнів у погонах, кірєєвських судонечистів та корумпованих чинуш синьо-білого кримінального синдикату - вам дуже скоро доведеться відповідати за злочини, заподіяні країні та людям», - заявив Забзалюк.

За його словами, усі чисельні факти діянь нинішньої влади неодмінно будуть розглядатись національною державною комісією з питань розслідування злочинів режиму Януковича.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.