У могилі «Матроса» ГПУ шукала акт виконаних робіт за кілерство?

mogila matrosaГенеральна прокуратура України відкриває нові справи проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко, оскільки розуміє, що касаційний суд скасує абсурдний вирок у так званій «газовій» справі.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив захисник Сергій Власенко, коментуючи заяву першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна про те, що ГПУ за два тижні буде готова висунути Юлії Тимошенко звинувачення у вбивстві Євгена Щербаня.

«Під тиском світової громадськості вони розуміють, що у касаційного суду, який 15 травня проводитиме розгляд «газової» справи, немає іншого виходу, ніж скасувати абсурдний вирок, і тому вони шукають інші запобіжники - вони розривають могилу кримінального авторитета «Матроса», - заявив Власенко.

«Що вони там хотіли знайти - рахунок на кілерство, підписаний Матросом, чи акт виконаних робіт через 15 років? Я вважаю, що все, що чинить зараз прокуратура, – це є абсурд і чиста пропаганда», - зазначив захисник.

Сергій Власенко також припускає, що у ГПУ є чіткий план щодо відкриття нових справ проти Юлії Тимошенко.

«Я вже пропонував Кузьміну: давайте скасуйте її свідоцтво про народження, щоб знищити Тимошенко юридично остаточно», - сказав Власенко.



Коментарі

  +4 #1 hr 11 мая 2012 г., 16:08:32
я в ахуе. отето хода. наверно чето подкинуть хотят красавчики. пхнуть на педали и все и вся им пох
  +1 #2 Донн 11 мая 2012 г., 16:15:02
Власенко, ты не прав. "Матрос" был "правильный пацан". Его могилу разрыли, чтобы перезахоранить, как авторитета на Байковом кладбище.
  +6 #3 Юрій 11 мая 2012 г., 16:29:28
Чем дальше в лес, тем злее комары!!! :lol: :lol: :lol:
  +3 #4 Ярыло 11 мая 2012 г., 16:56:12
Даунбасовская шиза, основательно косит, ИХ стройные ряды!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.