Ігор Бриченко дав свідчення щодо «поправки Кличка» і вимагає кримінальної справи проти Рибака

brichenko

 
Народний депутат Ігор Бриченко за власною ініціативи відвідав Головне слідче управління МВС, щоб дати покази щодо фальсифікації поправок до Податкового кодексу, поданих нібито від його імені, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».


Ігор Бриченко не заперечує, що дійсно є автором 31 поправки до законопроекту, але в день голосування у сесійній залі, отримавши матеріали, в тому числі і порівняльну таблицю, виявив, що йому приписані дві поправки, яких він насправді не подавав.

«Тих двох поправок, які нібито стосуються Віталія Кличка, я не вносив і на засіданні комітету вони не розглядалися», - сказав Бриченко.

Він розповів, як, помітивши факт підлогу, негайно подав письмову заяву на ім’я Володимира Рибака. Голова Верховної Ради «на неї зовсім не відреагував». Більше того, спікер не просто проігнорував звернення, а, «навпаки, негайно поставив сфальсифікований проект закону на голосування за основу і в цілому, підписав його і ще не висохли чорнила як направив Януковичу».

«Під час зустрічі зі слідчим Козловим я детально пояснив суть цієї справи, оскільки була вчинена підміна документів, які я подавав за своїм підписом. Тому хай вони шукають людей, які фальсифікують документи опозиційних депутатів та комітетів», - наголосив Бриченко.

Він вважає недоцільною експертизу його підпису, оскільки на останній сторінці документу з переліку поправок підпис дійсно його, а от «аркуші, які всередині, замінені, і в них додано дві сфальшовані поправки, які не вносилися, не розглядалися на комітеті, що зафіксовано стенограмою засідання».

Ігор Бриченко також повідомив, що направив звернення до Генерального прокурора Віктора Пшонки з вимогою порушити кримінальну справу проти Голови Верховної Ради Володимира Рибака.

«Голова Верховної Ради України повинен був не допустити розгляд та прийняття законопроекту №2054а з урахуванням поправок №№ 36 та 76, оскільки мали місце факти фальшування тексту згаданого законопроекту, наданого народним депутатам для розгляду у другому читанні», - написав Бриченко Пшонці.

На його думку, «дії Рибака В.В. мають ознаки кримінально-карного діяння, передбаченого статтею 351 Кримінального кодексу України (перешкоджання діяльності народного депутата України), оскільки мало місце невиконання службовою особою законних вимог народного депутата України», а саме – не взято до уваги наявність офіційного листа про відкликання сфальшованих поправок.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.