«УДАР» організував захист затриманих на Майдані людей від злочинів влади

aresht maydanu

 
Народні депутати від «УДАРу» надають юридичну допомогу затриманим під час розгону мирного мітингу на Майдані Незалежності у столиці. Від самого ранку народні депутати від «УДАРу» Віталій Ковальчук, Оксана Продан та депутат Київради VI скликання Олексій Давиденко перебували у Шевченківському РВВС, куди міліція звезла затриманих активістів Євромайдану. За сприяння депутатів, перших п'ять затриманих осіб відпустили, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу».


«Тут одночасно міліція оформлює адмінпротоколи, а швидка надає першу допомогу та меддовідки. Залишаються затриманими ще понад 25 людей, 5 госпіталізували вже з райвідділу», - розповів Олексій Давиденко.

Він також зазначив, що у Шевченківському райвідділі всі дії депутатів та адвокатів затриманих фіксувалися правоохоронцями на відео.

Потім депутати поїхали на Майдан Незалежності, щоби знайти численні речі і документи активістів. «На Майдані пусто, керівництво столичної міліції спочатку сказало, що речі забрав міський благоустрій, але в міському благоустрої про особисті речі і документи сотень людей нічого не знають. Намагаємося зв'язатися з комунальними службами Попова, які разом з міліцією стали співучасниками злочину проти власного народу і поцупили особисті речі українців», - відзначив Давиденко.

Наразі група депутатів від «УДАРу»перебуває у Михайлівському соборі, де знайшли притулок учасники Євромайдану, побиті Беркутом.



Коментарі

  +1 #1 пенсионерка 30 нояб. 2013 г., 09:59:45
Почему Ударовци и Свободовци с Яценюком небыли на мАйдане.???
Позор ОПОзиции.А банде Януковича ,фашистской банде проклятия,прсылаем все пенсионеры страны.
  +2 #2 Alexander 30 нояб. 2013 г., 10:01:55
На мой взгляд, все происшедшее результат хорошо спланированной операции российских спецслужб. Цель - отрезать Януковичу путь на Запад. И люди из его окружения помогли в этом. На его месте, имея хоть каплю здравого смысла повесить да генеталии сделавших это
  +1 #3 нина 30 нояб. 2013 г., 10:08:09
Беззаперечно, що на майдані буде прийнято рішення про відставку Януковича. Потрібно організувати роботу по імпічменту. Ця влада ні перед чим не зупиниться, тому якщо там залишати людей, захист їх ПОВИНЕН бути забезпечений. Як? Це те питання, яке принесе комусь із лідерів опозиціїї девіденди, або скине їх, як декого із трибуни.
  +0 #4 Валерій 30 нояб. 2013 г., 12:24:23
Мені 72 роки. Я проклинаю людину, яка, посміхаючись перед відео- і телекамерами у Вільнюсі, вже готувалася реалізувати криваві настанови свого "старшого брата". Нешанований пане! Ви гарантували собі прокляття і презирство усіх порядних людей і в нашій країні, і в цивілізованому світі. Вам аплодуватимуть лише Ваші "колеги" у Білорусі, Росії, Південній Кореї тощо, а також чечетови, олійники і бондаренки від КПУ.
  +0 #5 сява1212 1 дек. 2013 г., 19:21:55
Сьогодні рпецвіділ беркуту забрав моїх друзів з майдану невідомо куди ще двох дорстоко побили ті катаракті беркутовці

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.