Вибачення міністра Захарченка за побиття журналістів виглядає лицемірством

zahar litsemir

 

Незалежна медіа-профспілка України вважає (НМПУ), що вибачення Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка за надмірне застосування сили з боку підпорядкованих йому міліцейських підрозділів «Беркут» і «Барс» виглядатиме лицемірством, якщо він не почне негайне розслідування цих злочинів, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі НМПУ.


Зокрема, в заяві журналістської профспілки йдеться, що спеціалізовані підрозділи цілеспрямовано лупцюють журналістів. Вони невмотивовано жорстоко застосовують спеціальні засоби навіть тоді, коли журналіст має бейдж із написом «Преса». За кілька днів травмовано понад сорок журналістів. Більшість з них зазнали травм з боку агресивних беркутівців і барсівців.

Медіа-профспілка вимагає від міністра вжити конкретні дії щодо захисту журналістів. Високопосадовець мусить випустити спеціальний наказ із застереженням щодо агресії по відношенню до журналістів. А також поставити питання про відповідність своїм посадам керівників міліцейських підрозділів «Беркута» і «Барса».

У свою чергу медіа-профспілка починає збирати дані про побитих з метою належного покарання нападників.

 


Коментарі

  +1 #1 Лева 2 дек. 2013 г., 11:16:42
Какой позорный титул -командир убийц за деньги налогоплательщиков! Мрачище, несмываемый позор! Ад стонет по нашим отъевшимся на казенном пайке мициянтам!
  +1 #2 ДДЖ 2 дек. 2013 г., 11:33:30
Это животное очень напоминает "караванского стрелка" по распространенному фото. И ОН ПРОДОЛЖАЕТ СТРЕЛЯТЬ ЛЮДЕЙ,

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.