Ударівець вимагає розслідувати погрози його життю

ugrozi

 
Координатор молодіжного крила партії «УДАР» Дмитро Білоцерковець вимагає від правоохоронців Севастополя провести слідчі дії щодо погроз на його адресу. Зокрема, Білоцерковець написав заяву про скоєний злочин прокурору міста Севастополь та начальнику Управління МВС України у м. Севастополі, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


В заяві зазначається, що 15 грудня матері Дмитра Білоцерковця подзвонила невідома особа та погрожувала його життю та здоров’ю. Крім того, ця особа вимагала, щоб Білоцерковець припинив свою громадсько-політичну діяльність. При цьому, 24 грудня на телефон матері Дмитра надійшов ще один дзвінок. Особа, яка телефонувала, погрожувала облити Білоцерковця кислотою.

«Вважаю, що у діях однієї особи або кількох невідомих осіб, що зателефонували моїй матері, є ознаки складу злочинів, що підпадають під дію статей 129, 346 КК України, а саме «погроза вбивством та погроза чи насилля по відношенню до державного або громадського діяча», - йдеться в заявах.

У зв’язку з цим Дмитро Білоцерковець вимагає взяти на облік заяву про скоєний злочин та зареєструвати її належним чином у Єдиному державному реєстрі досудових рішень, провести необхідні слідчі дії та повідомити про їх результати.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.