Затримання виконавців і оголошення нібито причетних до побиття Чорновол - спланована провокація

pidar kotenko

 
Затримання осіб, яких в МВС називають як можливих виконавців побиття Тетяни Чорновол, і оголошення людей з опозиції як причетних до цих осіб є спланованою провокацією, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу». Тобто тих, кого затримають, визначили ще до скоєння самого злочину, - заявляють в партії «УДАР».


Затриманий Храмцов, який півроку тому продав автомобіль і якого не було на місці злочину, був визначений і названий МВС саме через своє знайомство з деякими членами партії «УДАР».

«Сьогодні громадськості намагаються нав’язати думку про нібито причетність опозиції до побиття журналістки. Щоб дискредитувати опозицію, влада здатна і на жорстоке побиття, і на призначення «винних», на будь-яку брехню і провокації. Такого, як сьогодні, в Україні не відбувалося за часи незалежності. В страху втратити владу режим Януковича звіріє і здатен знищити будь-кого, хто загрожує його пануванню», - зазначають в «УДАРі».

В «УДАРі» вимагають, щоб усім затриманим по справі побиття Чорновол забезпечили охорону, допустили до них адвокатів і показали, в якому вони фізичному та психічному стані. «Оскільки, знаючи методи «правоохоронців», щоб потім не виявилося, що у когось із затриманих стався серцевий напад чи смертельна пневмонія», - підкреслили в партії «УДАР».

Ударівці Дмитро Крейнін, Ігор Опадчий та Євген Огарков звертатимуться до суду з позовом проти начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо захисту честі, гідності і ділової репутації.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.