В Україні Захарченка оголошено терористом №1

terrorist zaharchenko

 
Заява міністра МВС Віталія Захарченка про нібито наявність в його відомстві документів, які підтверджують, що партія «Батьківщина» заздалегідь розробляла силовий сценарій конфлікту під час масових акцій протесту у Києві – це чергова брудна провокація проти опозиції.


Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», передають «Конфлікти і закони».


В «Батьківщині» категорично спростовують закиди МВС про начебто підготовку державного перевороту «екстремістами» від опозиції. Насправді для всіх очевидним є те, що головним екстремістом в країні є виключно відомство, очолюване Захарченком. Адже саме правоохоронні органи сьогодні здійснюють широкомасштабну кампанію терору проти всіх громадян України, які ведуть боротьбу за свої права і свободи та виступають проти влади. Більше того, вся країна бачила, як бійці «Беркуту» на вулиці Грушевського діяли наче справжні екстремісти, вбиваючи і травмуючи людей, кидаючи в протестувальників каміння, коктейлі молотова, саморобні гранати, начинені металевими елементами.

Саме міністр внутрішніх справ Захарченко сьогодні діє як терорист №1, публічно оголошуючи на всю країну про підготовку терактів на Майдані з метою залякування суспільства.

Загалом, судячи з публічних заяв міністра, складається таке враження, що Захарченко живе в паралельній реальності та знаходиться в неадекватному стані. В цій збоченій реальності Захарченка - активісти Євромайдану викрадають, вбивають і катують самі себе, автомобілі учасників Автомайдану спалахують самі по собі, а люди на Майдані самі підкладають собі вибухівку, на якій підриваються.

Партія «Батьківщина» закликає пана Захарченка прийти до тями та спершу розібратися із екстремістами під його власним командуванням, адже досі не було покарано жодного правоохоронця за злочини проти учасників масових акцій протесту в Україні і злочини проти людяності, які підпадають під міжнародний трибунал.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.