Громадський рух «Врятуємо Полісся!» кличе депутатів до суду

git sud

 
Громадський рух «Врятуємо Полісся!» закликає всіх депутатів Житомирської обласної ради, які не за вказівкою, а принципово, виконуючи свій громадянський обов’язок, голосували 9 квітня цього року за відвернення екологічної катастрофи на Поліссі, — взяти участь у судовому процесі по «титановому» питанню. Народних депутатів України — також.


Депутатам Житомирської обласної ради, народним депутатам України

Відкритий лист

Шановні депутати!

Титанове протистояння не закінчилося. 29 травня відбулося друге засідання Житомирського окружного адміністративного суду, на якому ваше рішення, волю ваших виборців цинічно проігноровано.

Постанова суду — це, насамперед, виклик вам, народним обранцям.

Оцінку діям судді Токарєвої дасть історія. І якщо трапиться так, що екскаватори сплюндрують наше з вами багатство, Поліський край, то один із найглибших кар’єрів буде названо ім’ям Токарєвої. Назви інших кар’єрів ми всі з вами знаємо. Та чи варто це допустити?!

Усіх нас обурює ставлення керівництва обласної ради до судового процесу у якості відповідача. Здавалося б, потрібно було прикласти максимум зусиль для захисту вашої, депутати, честі, гідності та права. Але ні ви, ні громадськість, ні преса навіть не знали про перше судове засідання. А для чого? Керівництво області «грало в піддавки». На друге судове засідання 29 травня не було подано всіх документів робочої групи. На суді відповідачем було озвучено, що робоча група ще вивчає ситуацію. Що це за заява?! І, взагалі, — де вона, та робоча група? Представнику «ДП «Житомирбуррозвідка» НАК «Надра України» не було чим аргументувати свою позовну заяву, а відповідачу не було чим захищатися…(???) Коментарі зайві.

Житомирська обласна рада подала на апеляцію. Що від цього можна чекати? За такого підходу питання залишається риторичним.

27 червня (четвер) о 10.20 Житомирський апеляційний адміністративний суд буде розглядати справу ганебного рішення окружного адміністративного суду від 29 травня. Усі ці судові процеси проти вас, шановні депутати. Кому, як не вам, потрібно бути присутніми на судовому засіданні і довести всю правоту прийнятого вами 9 квітня рішення.

Сподіваємося, що вагоме слово на процесі скажуть і народні депутати України — «титанове» питання не «містечкова» проблема, а загальнодержавна.

Усі ми обурені діями влади та упередженістю суду. Давайте ж 27 червня відстоїмо своє право! Громада — на чесних принципових депутатів. Депутати — на правомочність своїх рішень і довір’я своїх виборців. А всі разом — на право жити в Храмі Природи, а не пустелі.

З повагою,

за дорученням Координаційної Ради

громадського руху «Врятуємо Полісся!»,

Голова Станіслав Гуменюк.

Р.S. Координаційна Рада Громадського руху «Врятуємо Полісся!» та найактивніші учасники руху будуть присутні на судовому засіданні 29 червня о 10.20 за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65.

Прес-служба громадського руху «Врятуємо Полісся!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.